Mati86 Posted April 28, 2023 Report Share Posted April 28, 2023 Witajcie, są tu osoby z Dolnego Śląska? Na ostatniej imprezie w Poznaniu widziałem kilka rejestracji z okolicy, kilka osób wspominało o Wrocławiu. Piszę gdyż mogli byśmy zorganizować jakieś mniejsze lokalne strzelanie, albo nawet systematycznie mniejsze imprezy. Kiedyś organizowałem całkiem sporo, mogę odkopać jakiś scenariusz i zająć się organizacją. Dajcie znać czy jesteście chętni. Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted April 28, 2023 Report Share Posted April 28, 2023 A dlaczego tylko lakalne strzelanie? Nie można zrobić ogólnopolskiej imprezy na Dolnym Śląsku. Macie tam wspaniałe tereny. Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted April 30, 2023 Author Report Share Posted April 30, 2023 Od czegoś trzeba zacząć ;) Póki co cisza:( Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted May 1, 2023 Report Share Posted May 1, 2023 Pamiętam, że na "Dieppe 1942" rozmawiałem z trzema Kolegami w mundurach SS (sekcja KM) i wspominali, że robili ongiś jakieś mil-simy w masywie Włodarza... myślę, że sporo graczy wzięłoby udział w takiej rozgrywce, w tak pięknej okolicy. Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted May 2, 2023 Author Report Share Posted May 2, 2023 Tak, to właśnie my. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts