kozłov Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 WITAM.Wie kto gdzie kupic Walthera P99 produkcji STTi? Linki internetowe mile widzane.Tenks. Link to post Share on other sites
makos87 Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Nowego? Nigdzie, nie są już produkowane... Czasem na allegro zdarzy się używka, szukaj więc tam no i w komisie wmasg :wink: Link to post Share on other sites
psovaty Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 są produkowane! na stronie STTI można zobaczyć dwie wersje: z czarnym oraz z szaro-srebrnym zamkiem; ja kupiłem kiedyś w bron.pl pod szyldem umarexu identyczny jak ten ze strony STTI; i to jest ponad wszelką wątpliwość walther stti - identyczne napisy (zwłaszcza made in taiwan :twisted: ) a przede wszystkim identycznie zrobiony spust oraz wszysstkie rysunki na instrukcji są dokładnie takie jak na instrukcji stti; takie jest moje zdanie (nie wiem, co tojest to, co teraz w broni.pl można kupić, ale swego czasu mieli tam walthera stti) Link to post Share on other sites
Recommended Posts