help_urself Posted May 3, 2023 Report Share Posted May 3, 2023 (edited) Cześć, Jako że chciałbym sobie sprawić cm040L to zacząłem szukać na oferty w necie i tak zbytnio nie widze nic np. na gunfrie czy taiwan gun więc pytanie do was gdzie będę mógł kupić tą replikę wiedząc że to faktycznie ten model a nie podróba. pytanie też czy jest róznica pomiędzy wersja z kolbą od m4 a wersją z kolbą składaną na bok (wiem że te kolby ale chodzi mi o działanie itd) Pozdrawiam Edited May 3, 2023 by help_urself Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 4, 2023 Report Share Posted May 4, 2023 16 godzin temu, help_urself napisał: zacząłem szukać na oferty w necie i tak zbytnio nie widze nic Czasem jest tak że na konkretne modele replik można czekać nawet i rok aż wrócą na stan, czasami bywa tak że przestają być w ogóle produkowane. Jak jest w tym przypadku? Kto wie, napisz do Gunfire lub CYMY, ale dużej nadziei bym bym sobie nie robił. Pewnie trzeba szukać używki i tu akurat możesz mieć szczęście bo jest jedna na giełdzie, ale kupno używki to już inna historia. Można też kupić każdą inną repliką AK105 i dokupić front RIS, ale dostępność takich frontów to AK to też tragedia. https://wmasg.com/pl/auction/show/69672 Można tą używkę kupić nawet dla samego frontu i wsadzić do LCT albo E&L :) 16 godzin temu, help_urself napisał: czy jest róznica pomiędzy wersja z kolbą od m4 a wersją z kolbą składaną na bok (wiem że te kolby ale chodzi mi o działanie itd) Trzeba patrzeć po opisach w sklepach, ale zazwyczaj są to właśnie tylko różnice w wyglądzie zewnętrznym. Quote Link to post Share on other sites
help_urself Posted May 13, 2023 Author Report Share Posted May 13, 2023 w takim razie poszukam sobie czegoś innego: wole ie ryzykować używkami a już nawet znalazłem model któy może być pod moje preferencje Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts