biper911 Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Kto zgadnie cóż to za broń: Odpowiedź można znaleźć tu: http://www.mechtechsys.com/ Firma ta produkuje akcesoria, dzieki którym Wasz Glock czy Colt zamieni sie w karabinek :) Quote Link to post Share on other sites
kozłov Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 ALE POCO ZMIENIAĆ GLOCKA W KARABINEK....? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 To mi wygląda na fotomontaż. Quote Link to post Share on other sites
biper911 Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 Foka niedowiarku ;) Zerknij na link pod obrazkiem.. Ta firma się w tym "specjalizuje". Dobre pytanie powyżej.. Po co? O to trzeba zapytać Amerykanów, dla których kupno Glocka (dla mnie marzenie w naszych realiach możliwości finansowych i prawnych) to wydatek 1/3 lub 1/4 miesięcznej pensji. Z nudów chyba takie "akcesoria" kupują :lol: Quote Link to post Share on other sites
kozłov Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 No raczej napewno z nudów..... Skoro Glock jest pistoletem to i niech nim zostanie...... Quote Link to post Share on other sites
biper911 Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 Popieram w 100% :) wrzuciłem jako ciekawostkę Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Zerknij na link pod obrazkiem.. Ta firma się w tym "specjalizuje". Co nie znaczy, że nie mogą zamieścić fałszywki. "Nie podoba mi się" linia między szkieletem, a zamkiem... Jest chyba coś nie tak ze światłem... Quote Link to post Share on other sites
Dundee Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Nie podoba mi się i wygląda jak lanca od "karczera" albo składowa innej myjki wysokociśnieniowej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts