Gallain Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 31 marca mija termin zapisów na zlot. Chciałem mniej więcej rozeznać się w tym ile będzie osób, więc proszę o głosowanie w ankiecie i komentarze w tym temacie. Jedziecie na zlot? stronka zlotu: http://camo.civ.pl/zlot/news.php Quote Link to post Share on other sites
WeRT Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Dziś krążąc po sieci trafiłem na ich stronkę - i ... nie istnieją :D Więc przeczytałem scenariusz i dobrałem się do forum :] - i jest tam pusssttoooo :) - kiedy przeglądasz jakąś osobę - ilość postów na forum 222 a w wylistowaniu jakieś 17 - przygotowali się przed tym zlotem niesamowicie :wink: wyżynając chyba prawie wszystko co przedstawiałoby ich w negatywnym świetle. Odpowiedz sobie na jedno zajebiście ważne pytanie - i nie jest to pytanie "Co chce w życiu robić" tylko "Czy naprawde już nie mam na co wydać 120 złotych i z kim się strzelać w ten dzień" a potem po prostu zrealizuj odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Regionalny akcent : http://wmasg.one.pl/forum/viewtopic.php?t=20489 Pozdrawiam Cappuccio P.S. *Polak mądry po szkodzie. *niestety to tylko przysłowie. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 Ech, no nic. Czytałem już wcześniej na forum sporo o tym zlocie... Gdyby wszyzstko było ok, to pojechałbym nie pytając nikogo o zdanie. Chyba jednak nauczę się czegoś na błędach innych i daruję sobie ten zlot. Szkoda, bo wypada akurat kiedy jeden z niewielu razy w roku jestem w Polsce :( No, nic. Pozdrawiam i thx. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Więc przeczytałem scenariusz i dobrałem się do forum :] - i jest tam pusssttoooo :) - kiedy przeglądasz jakąś osobę - ilość postów na forum 222 a w wylistowaniu jakieś 17 - przygotowali się przed tym zlotem niesamowicie :wink: wyżynając chyba prawie wszystko co przedstawiałoby ich w negatywnym świetle. Jest pusto, bo jakis czas temu forum było "zhackerowane" doszczętnie, jak widać nie było back up'u ani nic i jest teraz tylko stan "po ataku"... Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 ja powiem tyle... zawiodlem sie i to cholernie na zlocie w 2005 i juz nie pojade wiecej chyba na Camo (a szkoda, bo psuje cos takiego nam opinie na swiecie)... bylo tylko kilka plusow, a mianowicie kilka osob ktore poznalem :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts