help_urself Posted May 13, 2023 Report Share Posted May 13, 2023 Dzień dobry, Mam dwa pytania na temat modelu SA-J06 EDGE: - czy warto jest dopłacić 300 zł do wersji z ASTER V3 czy lepiej poszukać tą tańszą - jaka bateria będzie najlepsza do tej repliki z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 15, 2023 Report Share Posted May 15, 2023 Jak zawsze to wszystko zależy. Sam Aster kosztuje ~300 zł. Ostatnio nawet wsadziłem do mojej repliki od LCT z rodziny AK. Według mnie Aster się opłaca. A czy opłaca się brać AK do Specny to kwestia tego czego się oczekuje. Nie są w pełni stalowa, ale ludzie biegają latami z CYMAMI, więc chyba to nie jest duży problem. Ale niektórzy chcą mieć w pełni stalowego kałaszka, a tu zostaje LCT i E&L. A bateria to największa jaką zmieścisz, akurat ta ma kolbę od eMki to trzeba patrzeć co się w taką kolbę zmieści, albo kable na zewnątrz i wtedy podłączasz co chcesz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts