Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DESERT EAGLE EBB?? AEP??

Recommended Posts

Panowie nie mogę nic sensownego znaleźc na temat tego wynalazku:

http://asg.com.pl/product_info.php?cPath=2...&products_id=42

Desert TM EBB waży około 350 g DESERT TM gaziak waży jakieś 1100g a ten waży 600g to w zasdzie jedyna cecha która pozwala mi przypuszczać że to nie jest EBB ale może jest ??

Miał ktoś to w rękach na tyle długo żeby coś o tym napisać ??

Jezeli to EBB to znaczy :( syf ale jeżeli to byłby jakiś prawie AEP to może gra warta rozważenia ??

Pozdrawiam

4xAAA może i mówi samo za siebie ale kiedyś na jakimś zachodnim forum czy stronie sklepu było podane że to coś ma bodajże 240-260 fps A EBB ma około 120 więc to chyba mimo wszystko jest jakaś różnica.... TM chyba by nie kłamało ?? :D

Kinko zauważ że to jest zabawka TM a nie chinol i jeżeli w danych jest podana jakaś prędkość to raczej można założyć że TM nie wymyśla tych wartości. No chyba że się mylę ale mimo to chyba chińskie badziewie z Airsfotguns nie bardzo można porównywać do tego Deserta z TM.

Zreszta olac widzę że nikt nic nie wie konkretnego o tym czymś więc nie warto sie produkować tylko trzeba szukac po necie dalej.

Pozdrawiam

[ Dodano: Sro 29 Mar, 2006 ]

A więc dowiedziałem się co i jak.

TO coś ma około 190 Fps i w zasadzie łapie się do klasy EBB. Ale z racji tych 190 Fps myślę że spokojnie można wziąć go pod uwagę jako broń boczną/do budynku. Chce kupic coś co pozwoli na małych odległościach bez skrupułów wygarnąć do podchodzącego delikwenta. Tym bardziej że w przyszłości myślę o snajpieniu (jeszcze nie wiem czy za pomocą podkręconej eMki czy za pomoca rasowej snajperki) więc tym bardziej przydałoby się coś co zapewni zasięg skuteczny do 20m i nie będzie zmuszało do zastanawiania się czy można bezpiecznie strzelić czy dać się odstrzelić żeby nie zrobić komuś kuku.

Na razie to tyle.

[ Dodano: Sro 29 Mar, 2006 ]

Zaraz posypią się opinie że lepiej kupic springa hmm jasne że lepiej ale ja nie chcę pistoletu który ma 280-300 Fps-ów a tak się skłąda ze praktycznie wszystkie sprężyny DesertEagle mają właśnie takie osiągi np Cyber Gun ma dokładnie od 250 fps-ów wg producenta w najsłabszej wersji do 315 w wersji UltraGrade CG/KWC. :( :( A tym nie da się strzelić do kogoś kto jest na dystansie do 20 metrów bo można nieźle narozrabiać :(

• 1 year later...

http://airsoftglobal.com/product_info.php?...b0ea8b8193373dc z tego co przylookałem to cyma wypusciła aep deserta na "bazie aep nbb tm" :)

więc mamy tu :

METAL + ABS Construction.

Length: 270 mm

Barrel Length: 105 mm

Magazine Capacity: 30 Rounds

Power: 210 FPS

Mode: Semi/ Full Auto

Battery: ( 7.2v Included)

Weight: 1000.00g

ciekaw jestem kiedy trafi do PL sklepów

Edited by sjzmisiek
  • 2 weeks later...