retardpain Posted July 2, 2023 Report Share Posted July 2, 2023 Siema jakiś czas temu zrobiłem konwersje mojej m4 z G&P na HPA od firmy mancraft. Po założeniu gearboxa magazynek dziwnie odskakuje od hop upa i nie chce odbierać kulek. Dodam, że musze docisnąć magazynek do góry, aby dało się strzelać. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted July 2, 2023 Report Share Posted July 2, 2023 A co na to serwisant który wstawiał konwersję? Chyba że sam robiłeś to wtedy powodzenia w szukaniu, bo to prawie wszystko się zmieniło w replice ;) Quote Link to post Share on other sites
retardpain Posted July 2, 2023 Author Report Share Posted July 2, 2023 2 godziny temu, Huba_lbn napisał: A co na to serwisant który wstawiał konwersję? Chyba że sam robiłeś to wtedy powodzenia w szukaniu, bo to prawie wszystko się zmieniło w replice ;) ja to robiłem, spróbowałem wymienić dyszę ale nic to nie zmieniło. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted July 2, 2023 Report Share Posted July 2, 2023 Masz takiego co się wkłada do GB którego już masz czy całego z GB? Quote Link to post Share on other sites
retardpain Posted July 2, 2023 Author Report Share Posted July 2, 2023 5 minut temu, Huba_lbn napisał: Masz takiego co się wkłada do GB którego już masz czy całego z GB? takiego co się wkłada Quote Link to post Share on other sites
retardpain Posted July 2, 2023 Author Report Share Posted July 2, 2023 (edited) użylem dyszy z poprzedniego GB Edited July 2, 2023 by retardpain Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 Sprawdź w ogóle bez magazynka czy kulki wpadają do komory. Może tak być że stara dysza na konwersji wystaje bardziej niż wcześniej, a odpychanie maga po prostu przesuwa komorę do przodu przez co kulki mogą w końcu się dostać do komory. Quote Link to post Share on other sites
retardpain Posted July 3, 2023 Author Report Share Posted July 3, 2023 34 minuty temu, Huba_lbn napisał: Sprawdź w ogóle bez magazynka czy kulki wpadają do komory. Może tak być że stara dysza na konwersji wystaje bardziej niż wcześniej, a odpychanie maga po prostu przesuwa komorę do przodu przez co kulki mogą w końcu się dostać do komory. kulki normalnie wchodza do komory Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 To jak replika działa poprawnie bez magazynka to czepił bym się magazynka. Jak dociskasz komorę do GB? Oringami czy sprężyną na lufie? Quote Link to post Share on other sites
retardpain Posted July 3, 2023 Author Report Share Posted July 3, 2023 6 godzin temu, Huba_lbn napisał: To jak replika działa poprawnie bez magazynka to czepił bym się magazynka. Jak dociskasz komorę do GB? Oringami czy sprężyną na lufie? sprezyna Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts