Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Najle0piej jeżeli mozesz oddaj na reklamacje! Jeżeli nie to masz juz duży probelm:P Spróbuj moze odkręcić zworek pewnie masz tam (chocuiaż neiznm sie na tym gnacie) takie 2 malutkie szczerbinki w tym zaworku przez którego uciaka

rozkręc go przecyzśc i moze nasmaruj delikatnie olejem silikonowym. Jeżeli niebedzie działać to kup nowy mag... :( Albo niewie moze iktoś tez miał podobny problem...

Chlopaki w HB jesli sie nie myle zaworek jest prosty jak konstrukcjia cepa. jest tam stozkowy koleczek na sprezynce. sprezynka ciagnie go do gory a gaz w zbiorniku jej pomaga(wypychac do gory). polecam rozebrac guna(jak juz nie jest na gwarancji) i

1. podlozyc podkladke pod pierscien zingera na tym koleczku(gorny koniec sprezyny) co zwiekszy sile sprezyny.

2. smarem silikonowym nasmarowac ten kolek stozkowy w miejscu gdzie jest oring. SMAREM nie olejem.

3. modlic sie do buddy o powodzenie 2 powyzszych operacji.

Pozdrawiam

DZEQ

PS. ja swojego kupilem 2 lata temu. nie wiem czy konstrukcjia sie nie zmieniala ale sadze ze nie.

Nie nie chlopaki juz wrocil z reklamacji i wytarczylo odkrecic dolny zaworek i psiknac tam oleju silikonowego teraz trzyma gaz jak glupi i nie chce oddac celny zasieg ma tak z 40 metrów a maksymalny 45 moze bo kulka skreca pozniej w dol przez brak hop up-a wie ktos moze jak go rozbrac i cyz jest ??

bardzo skomplikowany

CO??? deserasg powiedzial ze gorny LOL

Jak to sie mowi, niezly z ciebie noob

Desert~ gadalem z toba przez gg, i napisales ze gorny zawor puszcza i z niego wylatuje ladowany gaz. To czemu do jasnej ciasnej teraz mowisz ze dolny, poprostu LOLLKOLOLOLOLOLOLOLOL

• 2 years later...

Odgrzewam temat po blisko 3 latach .

Ktoś z was go kupił , ma ? Chciałbym się dowiedzieć czy jest warty swojej ceny [ Nie chodzi mi tutaj o porady , że lepiej kupić glocka ! ] .

Zastanawia mnie czy ma on ruchomy zamek czy też stały .

PS : Pytam się bo mam zamiar kupić go ...

To nie kupuj hardballer'a. Niełądny z dziwnym układem gazowy oraz nieszczelny, dziwne magazynki, których nie idzie szybko zmieniać do tego cały plastikowy i bez bb. Odlóż w takim układzie na jakiegoś Glock'a.

Nie chodzi mi tutaj o porady , że lepiej kupić glocka !

Odlóż w takim układzie na jakiegoś Glock'a.

No i masz babo placek . Zapytam jedynie z ciekawości , czy któreś z was ma Hardballera , czy jedynie wypowiadacie się tak , bo tak zasłyszeliście od kolegi znajomego ?

• 2 weeks later...

fajnie wyglada, nieźle leży w ręce, ale jest totalnie plasticzany. Magazynki przypominają patyki od lizaków, są kruche jak cholera. Skoro Glocki odpadają to się za jakimś 1911 rozejrzyj, będziesz bardziej zadowolony.

ps. Mam hardballera, ale cały czas jeździ w bagażniku samochodu, bo jest niepraktyczny i ciągle się psuje.