bonzaj Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Czy grał ktoś w gre Sniper Elite?? jak wrażenia?? Sądze ze gra jest warta uwagi... Link to post Share on other sites
TOLDI Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Ja grałem, gra bardzo fajna ale misje szybko sie nudza. Super jest tryb multi. gdzie mozna pobawic sie z przyjaciołmi. Bardzo fajnie oglada sie kule ktore trafiaja w wroga(kto grał ten wie o czym mowie), mozna sie umowic ktos załozy serva i mozemy pykac przez siec :wink: Pozdrawiam Link to post Share on other sites
dawid07 Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Ja na tą gierke byłem strasznie napalony :) Pozyczyłem od kumplainstaluje i........ LIPA jak dla mnie :? O grafice nie bede mówił bo każdy ma innego kompa. Sama gierka jest fajna do 2 misji, kamera przy kuli rajcuje ale do czasu potem to juz jest zwykła napierdalanka. Na poziomie Sniper Elite nie ma mowy o zcampieniu sie i oddaniu strzału tak żeby przeciwnik cie nie wykrył. Czasem mam wrażenie ze i tak zawsze wiem gdzie jestem. Mialo byc tak pięknie a jest tak jak zawsze.......... :x Link to post Share on other sites
bonzaj Posted April 13, 2006 Author Report Share Posted April 13, 2006 A czy grał ktoś w gre "snajper" wydana przez polaków?? Link to post Share on other sites
javelin Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 O tym polskim szicie nawet nie ma co wspominać. Grałem, było kiedyś dołączone do Świata gier komputerowych. Ze snajperstwem ma to wspólna tylko nazwę, przeszedłem chyba coś koło 5 misji, tylko w pierwszej miało się karabin wyborowy. Ogólnie tragedia - zero realizmu, ciągle tylko łazisz i kładziesz na ziemię hordy wrogów :? Link to post Share on other sites
bonzaj Posted April 14, 2006 Author Report Share Posted April 14, 2006 Przystane przy call of duty2 a pozniej wyprobuje sobie sniper elite gdy mi sie sciagnie... Link to post Share on other sites
rogigor Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Sniper Elite. Miodzio gra tylko jak TOLDI wczesniej powiedzial szybko sie misje nudza. A multi goraco polecam. Milo sie gra :] Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 W zaleznosci czego wymaga sie od tej gry moze byc ciekawa albo nudna. Uwazam iz zastosowano wiele ciekawych rozwiazan jak grawitacja oddzialujaca na kule czasami wiatr (zadko). Jedynym mankamentem (przeszedlem juz prawie wszystkie misje) jak dla mnie jest niestety zadziwiajaca celnosc AI uzyskuja tak cudne skupienie przy strzelaniu ze mg42 czy mp40 ze az mnie to zaskajuje, bo z odleglosci 150-200m potrafia wyjac gracza w nie wiecej jak 5s. No coz celnosc naszej broni nawet przy strzalach krotkimi seriami to juz inna rzeczywistosc. Wiec w skali do 5 dalbym 3,5, co do grafiki sie zgodze delikatna porazka jak na takie wymagania Pozdr Link to post Share on other sites
HIREDGUN Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 A nazwa pasuje do gry, tzn. czy jest tu snajperstwo czy beiganie z karabinem wyborowym po całej planszy i napeirdalanie we wszystko co się rusza ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts