Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Ja grałem, gra bardzo fajna ale misje szybko sie nudza. Super jest tryb multi. gdzie mozna pobawic sie z przyjaciołmi. Bardzo fajnie oglada sie kule ktore trafiaja w wroga(kto grał ten wie o czym mowie), mozna sie umowic ktos załozy serva i mozemy pykac przez siec :wink: Pozdrawiam

Ja na tą gierke byłem strasznie napalony :)

Pozyczyłem od kumplainstaluje i........

LIPA jak dla mnie :?

O grafice nie bede mówił bo każdy ma innego kompa.

Sama gierka jest fajna do 2 misji, kamera przy kuli rajcuje ale do czasu potem to juz jest zwykła napierdalanka.

Na poziomie Sniper Elite nie ma mowy o zcampieniu sie i oddaniu strzału tak żeby przeciwnik cie nie wykrył. Czasem mam wrażenie ze i tak zawsze wiem gdzie jestem.

Mialo byc tak pięknie a jest tak jak zawsze.......... :x

O tym polskim szicie nawet nie ma co wspominać. Grałem, było kiedyś dołączone do Świata gier komputerowych. Ze snajperstwem ma to wspólna tylko nazwę, przeszedłem chyba coś koło 5 misji, tylko w pierwszej miało się karabin wyborowy. Ogólnie tragedia - zero realizmu, ciągle tylko łazisz i kładziesz na ziemię hordy wrogów :?

• 3 months later...
  • 2 months later...

W zaleznosci czego wymaga sie od tej gry moze byc ciekawa albo nudna. Uwazam iz zastosowano wiele ciekawych rozwiazan jak grawitacja oddzialujaca na kule czasami wiatr (zadko). Jedynym mankamentem (przeszedlem juz prawie wszystkie misje) jak dla mnie jest niestety zadziwiajaca celnosc AI uzyskuja tak cudne skupienie przy strzelaniu ze mg42 czy mp40 ze az mnie to zaskajuje, bo z odleglosci 150-200m potrafia wyjac gracza w nie wiecej jak 5s. No coz celnosc naszej broni nawet przy strzalach krotkimi seriami to juz inna rzeczywistosc.

Wiec w skali do 5 dalbym 3,5, co do grafiki sie zgodze delikatna porazka jak na takie wymagania

Pozdr

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...