Kubek_22 Posted January 4 Report Share Posted January 4 Witam, ponad tydzień temu zakupiłem replikę elak74 od E&L, od tego czasu nie używałem jej oprócz podstawowych czynności, ponieważ czekałem na to aż kurier dowiezie resztę zestawu do asg. Sama replika działa świetnie. Przychodzę z pytaniem do osób posiadających tą replikę. Czy w waszym kałachu metalowa część na której zamontowane jest drewno (chodzi mi o tą część, którą łapiemy lewą ręką, nie chodzi mi o kolbę) też jest lekko luźna? , mam na myśli rusza się lekko w lewo i prawo. Niby nie przeszkadza to ale przymierzając się do strzału czuć ten luz. Martwię sie lekko bo repliki E&L to dobra firma. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 5 Report Share Posted January 5 Górne drewienko się rusza czy dolne? W ogóle nie powinny się ruszać. Albo odsyłasz, albo patrzysz dlaczego się rusza i niwelujesz luzy. Może jest coś źle złożone. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts