pudzian Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 mam pytanie czy ten pistolet ma hop up ponieważ na stronie czytałem że nie a gdzieś wyczytałem że nie ma w każdym razie wierze w opisy cyberguna ale wolę się upewnić Link to post Share on other sites
kozłov Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Ja mam P990 i ten ma...ale jest droższy a P99 sa tańsze i go niemają.... Link to post Share on other sites
mig Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 P990 ma (ten co teraz jest w promocji za 59 zł). P99 za 35 zł nie ma. Link to post Share on other sites
Adik Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Mialem P99 i nie ma on HU, ale moge powiedziec ze to dobry pistolet jak za takie pieniadze :). Solidny dosyc, nie sprawial mi zadnych klopotow :wink: Link to post Share on other sites
fiedotow Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 HU brak, chyba, że zrobisz - proste. Mamy w klubie 4 sztuki. Sam miałem. Polecam. Dla początkujących jest w sam raz. No i cena dobra. Ale poza tym już na forum o nim było więcej. Tylko poszukaj, żeby się upewnić w wyborze. Link to post Share on other sites
pudzian Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 już zdecydowałem sie na ten pistolet i zamówiłem :P(właściwie to już doszedł) i jestem bardzo zadowolony doobrze leży w dłoni nieźle nosi naprawde polecam a takzę polecam sklep cybergun.pl który co prawda nie wysłał mi gratisowych kulek :P ale bardzo szybko wysłał towar Link to post Share on other sites
Recommended Posts