Greenfox Posted March 24, 2024 Report Share Posted March 24, 2024 Cześć Chciałbym zacząć moją przygodę z ASG, lecz nie do końca wiem jak. Postanowiłem wybrać na pierwszą replikę M904E od Duble Eagle: https://www.taiwangun.com/pl/karabin-szturmowy-aeg/m904e-fire-control-system-edition-de Chciałbym, również dowiedzieć się na temat strzelanek ASG w Krakowie, dokładniej jakie są mniej więcej ceny, czy jest możliwość wypożyczenia ewentualnie repliki, i na jakiej zasadzie wyglądają gry tzn . przychodzi się na wyznaczoną godzinę, płaci się i się gra? W dodatku czy mogę sam uczestniczyć w rozgrywkach jeżeli mam skończone 16 lat? (też przy okazji czy przyjaciel który ma skończone 14 lat też może brać udział). Podpowiedzi mile widziane Z góry dzięki za odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted April 14, 2024 Report Share Posted April 14, 2024 @GreenfoxW Krakowie spokojnie możesz brać udział w strzelankach dedykowanych twojej grupie wiekowej. Organizuje je Airsoft Shooting Park w każdą sobotę. Cenowo wejście pewnie jakieś 30 pln. Możeby być potrzeba aby opiekun był na miejscu dla kolegi. Sam się strzelam na ASP i mogę szczerze polecić Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts