ThePesH Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Nabyłem sobie czarny kombinezon do "AT", niestety ani sprzedawca, ani ja i nikt ze znajomych nie ma pojecia kto używa tych kombinezonów. Proszę zatem o pomoc w identyfikacji pochodzenia. Kombinezon uszyty jest z dość mocnego, grubego materiału - jak drelich. Posiada 10 kieszeni: - dwie na piersiach zewnetrzne - dwie na piersiach wewnetrzne [mapniki ?] - dwie na rekawach - w kieszonkach sa szlufki takie jak na długopisy lub na naboje - dwie na udach - dwie na łydkach Wszystkie kieszenie zapinane są na suwaki, i maja patki zasłaniające suwaki. Wzmocnione sa łokcie i kolana dodatkową warstwą materiału. W kołnierzu znajduje się kaptur - dość duży [być moze na hełm ?]. Człowiek od którego nabyłem kombinezon handluje polskim demobilem - prawdopodobnie to też jest polski wyrób. Niestety jedyna metka wszysta jest juz tak wyblakła ze aż biała - nie ma juz na niej śladu druku :( Kilka fotek: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Ani chybi używają tego ochroniarze, a może nawet kominiarze ;) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Foka! Przecież to kombinezon nocarzy!! A tak serio, nie wygląda to jak produkt dla wojska czy policyjnych jednostek antyterrorystycznych. Ile za niego dałeś? Jak wrzucisz do ognia to się okazę, czy to drelich czy nomex. Ale stawiałbym, że to kombinezon dla ochroniarzy. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Foka! Przecież to kombinezon nocarzy!! To może będą na nim plamki krwi Vespera :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
ThePesH Posted April 21, 2006 Author Report Share Posted April 21, 2006 Ile za niego dałeś? Całe 100 zł. AUKCJA Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 rany Julek! Wygodny? Podoba się? To jaki problem? że nie ma metki "taktyczna" ? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts