zdzisiu Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Chciałbym kupić sobie ten kolimator http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=243. Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji o nim. Może ktoś go ma i podzieli się wrażeniami ? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
DZIKI GHOST Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Witam, ja tez chcialem go zakupic, ale jak widac nikt go chyba nie ma, lub moze nie chce podzielic sie opinia :):) Czekam z utesknieniem za jakimkolwiek opisem :) Pozdrawiam Dziki Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Odświerze troche temat - ma ktoś może fotkę tego kolimatora, jak wygląda na jakims pistolecie maszynowym? Najmilej widziany na UMP, ale na jakiejs Mp5 czy P90 też może być :) Dzięki z góry Quote Link to post Share on other sites
Grzechu90 Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Witam Ja mam taki kolimatorek i jest ok. Jasność plamki jest dobra i nawet w słoneczne dni nie ma problemów z celowaniem. Bardzo zgrabny i moim zdaniem lepiej się nadaje do szybkiego celowania niż np. zamkniety Guarder Polecam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts