Avat Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Czy ktoś tutaj gra w Condition Zero? A jeśli by się zebrało kilka osób to może byśmy stworzyli jakąś grupę/klan? Quote Link to post Share on other sites
sniper932 Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Ja mam ten sam problem- w CZ już niestety nie gra nikt. Serwery są zasypane CS Source i Day of Defeat Source :( I chyba jedynym wyjściem jest kupno nowego CSa (100 zl razem z Halfem II o ile sie nie myle) :idea: Quote Link to post Share on other sites
GaWi Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 CZ był robiony głównie z myślą o SP więc wiecie.... :D Quote Link to post Share on other sites
Vanson Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 GaWi ---> dokładnie. Z tym, że miała to być w zamyśle twórców poprawiona wersja CS 1.6 + nowe pomysły + dodane boty dla tych co nie zawsze mogą pograć w sieci ;) Ogólnie wyszło tak jak z UT2004 (załatali UT2k3 dodali mappacki i sprzedał Epic jako kolejna wersję), załatali co było do załatania, dodano boty, tu napomknę, że stworzone nie przez ludzi z Valve czy też Turtle Rocks, ale jednego z fanów tej gry. Ogólnie z szumnie zapowiadanej wersji z nowymi pomysłami, wyszedł zwykły CS. Trochę się zawiodłem na tej produkcji (na trailerach wyglądała zupełnie inaczej). Poza tym silnik ma juz swoje latka i ma znikome wsparcie dla D3D (lepiej pracuje pod OpenGL). Quote Link to post Share on other sites
chudy89 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Ja tam ciągle gram w CS:CZ i nie narzekam :lol: Jestem w klanie zrzeszającym polaków. Jeśli ktoś jest chętny do wstąpienia to pisać na gg 8) Quote Link to post Share on other sites
Janosik Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ja bym sobie pogral tylko nie mam skad sciagnac:(:(:(:( gram w cs od dlugiego czasu ale z malymi przerwami wiec jak ktos ma udostepnic lub porzyczyc to plissss Quote Link to post Share on other sites
browar Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 ja gram cz o 3 lat ostanio chcialem zobaczyc jak to jest grac w cs source i powiem tyle tylko ze grafika jes dobra a tak pozaty to source nie umywa sie do cz np. w source jest zamaly dyzo zamaly odrzut broni :| a w sieci (moze trafilem na zle serwery) grajo same noby poprostu smiech na sali :wink: Quote Link to post Share on other sites
Algier Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Jeśli chodzi o cs'a to znam z 15 osób grających w CS Nonsteam (sam gram) a w CZ jedną czy dwie. Quote Link to post Share on other sites
Bezimienny Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 To co z tym klanem? A w 1.6 ktoś pyka? Z tego, co widzę to tam jest więcej Polaków. Chyba, że szukań nie umiem. Quote Link to post Share on other sites
boxxxer Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 ja grałem 6 miechó w CZ fajne tylko że słaby poziom więc gram w CS 1.6 zapraszam Kuski_PL Quote Link to post Share on other sites
kazmiz Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 To ja tu zadam pytanie (w szczególności do ludzi z Poznania) : KTO WIDZIAŁ *dama lekkich obyczajów* CSCZ W JAKIMKOLWIEK SKLEPIE NIECH DA ZNAĆ BO MNIE NIEDŁUGO *cenzurowane przekleństwo* STRZELI. :( :( płyta mi sie połamała a miałem formata, a jak na złość nigdzie nie moge teraz kupić. {moderatorzy tego obok nie widzicie :wink: ==>} (może ktoś mi prześle CSCZ na poczte :D ) Quote Link to post Share on other sites
Maxi_s-cie Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 ja gram ... http://www.esl.eu/eu/cscz/1on1/ladder/player/1152423/ jestem w czolowce esl 1on1 europejskim ;p Quote Link to post Share on other sites
Radosny Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 płyta mi sie połamała Pewnie przy wyciąganu z pudelka ;> Ja gram w CSCZ od 3 lat ale do gry w klanie mnie nie ciągnie. Wole popykać z kumplami przez lan albo sam z botami. A dużo bardziej wole pograć na dworze w ASG :-P Quote Link to post Share on other sites
Maha Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Grałem w różne wersje, od 1.3 po Source'a i najbardziej do gustu przypadł mi CZ . Co dziwne, wcale nie czuję potrzeby bulenia 100 PLN na nowiutkiego Source'a ;] Quote Link to post Share on other sites
Side Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 gram w CZ. Dostałem za free płytki i tylko dlatego czasmi gram. Niestety często z Botami, bo admini mojej kochanej sieci nic nie zrobią z wysokim pingiem :/ Ale czasem moge zagrać, pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
kalach Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Dla mnie CS 1.6 jako jedyny się liczy, a reszta jak: CZ i Source to niepotrzebne gry .... Prawdziwy poziom pokazują ludzie z CS 1.6. Np. w Source wchodzą takie head'y z pupy, że nawet jak w nogi walisz to jest head .... Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Ot zbugowany Source i jego beznadziejne Hitboxy... Nawiasem mówiąc najbardziej żałuje że tak zniszczyli DoDa, okroili a potem każą za to płacić. Quote Link to post Share on other sites
dziku11 Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Ja jak coś gram w cs 1.6 około 5 lat i grałem też troche w czero ( shit poniewarz to jest silnik 1.6 a wszystko tylko pogorszyli i nikt tego niebędzie kupował... ) w source też grałem i tak jak było wyżej napisane tam wchodzą heady nawet jak w nogi się strzela więc to jest wersja dla ludzi którzy grają tylko i wyłącznie dla przyjemności a nie z ambicjami ja niestety taki niejestem :P a teraz aktualnie odeszłem z klanu więc jak ktoś chce może napisać zagramy pare 4funów i zobaczymy czy jest sens klan zakładać... gg: 5554535 - zawsze siedzę na niewidocznym... Quote Link to post Share on other sites
Hacket Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Do css ostatnio wróciłem, ale to już nie to rok temu zamknęli kuźnie ffa a na tp za mało, kto gra. No i dziwie się ile się narobiło tych funserverów tzw. deathmatchów. Jednak shootery fpp są wypierane przez MMO. Ale znalazłem całkiem miły normalny server zeto i tam mnie znajdziecie pod tą sama ksywką. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts