Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

HAHA ta p99 maruzena to shit! Ostatnio widzialem ja na strzelance i powiem tak, wykonanie dobre. Ale osiagi?! Kiedy zwykly glock 18c strzelal bez paraboli w znak to p99 maruzena, nawet nie dolatywaly....P99 maruzena kosztuje tak duzo, bo ma szyne tlumik i inne akcesoria...

• 3 weeks later...

Mam pytanie czym sie rożnią modele pod mojimi linkami poza ceną ? wszystkie to KWC.

Militaria: http://www.militaria.pl/cocoon/product.xml...xt-type=regular

Zbrojownia:

http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...&products_id=44

?:

http://zbrojownia.fateback.com/oferta/19.htm

Prosze o szybką odpowiedz gdyż masz ogromną chrapke na tego guna.

[ Dodano: Wto 23 Maj, 2006 ]

Jak widze temat zbyt trudny do rozwiązania ?

to są chyba te same klamki (temat na forum już był o tym czym sie różnią te z 1 i 3 linka i wyszło że chyba niczym :mrgreen: ) .....o nim była nieciekawa recęzja ....ponoć user tego guna nawet 1 maga bez zacięcia nie wystrzelił, recęzja była zagraniczna.... gun może był wadliwy, nie wiem.....to było gdzieś na forum popatrz dokładniej :P

[ Dodano: Sro 24 Maj, 2006 ]

znalazłem tą recke :) www.858airsoft.com/reviews/kwcp99rev.html 1 strzał i zacięcie :lol: 8O :wink:

Guest JOPJ
[ Dodano: Wto 23 Maj' date=' 2006 ']

Jak widze temat zbyt trudny do rozwiązania ?

Przepraszam bardzo, ale gdy ktoś nie odpowiada na twój post, nie znaczy to że jesteśmy głupi- ja na przykład mogłem odpowiedzieć ale MI SIE NIE CHCE. A skoro już coś sugerujesz a sam nie umiesz tego rozwiązać, to czy jesteś od nas mądrzejszy, a?

Może wcale ci nie chodziło o obrażenie nas, ale wkurwiają mnie sugestie "zielonych" , że ktoś jest głupi bo nie wie tego co oni chcą i muszą wiedzieć natychmiast, bo jak nie to będą mieć bolączki w nocy, urośnie im prostata, a może nawet dostaną miesiączki. Chcesz szybkich odpowiedzi? Idź na czata!

Pozdrawiam

JOPJ

• 2 weeks later...

ja posiadam P99 jest rewelacyjny polecam mega zasięgi !!!!! gazu na 2magi pelne ( 50szt amo łacznie ) zabny i waga!!!!!! MOŻLIWOŚĆ PODŁACZENIA ZEWNĘTRZNEJ BYTLI ZE SPRĘŻONYM POWIETRZEM ZAMAST GAZU!!!!! za pomocą specjalnego zaworu :-) Wczoraj sprawdzałem i działa!!!!!!!!! tylko kulki ładowałem podejżewam że na strzelanki zaczne ją stosować,jak ulał małą butla w plecaczek :-) i do boju nabicie okolo 10zł ( około 5l ) dla strzażaków cywile nie wiem jak :-( Jak coś piszcie to opisze co i jak :-)

ja posiadam P99 jest rewelacyjny polecam mega zasięgi !!!!! gazu na 2magi pelne ( 50szt amo łacznie ) zabny i waga!!!!!! MOŻLIWOŚĆ PODŁACZENIA ZEWNĘTRZNEJ BYTLI ZE SPRĘŻONYM POWIETRZEM ZAMAST GAZU!!!!! za pomocą specjalnego zaworu :-) Wczoraj sprawdzałem i działa!!!!!!!!! tylko kulki ładowałem podejżewam że na strzelanki zaczne ją stosować,jak ulał małą butla w plecaczek :-) i do boju nabicie okolo 10zł ( około 5l ) dla strzażaków cywile nie wiem jak :-( Jak coś piszcie to opisze co i jak :-)

Speek polish please!!!

Man schpricht hier nur polnisch!!!

Za pare dni będę miał Walthera P99 KWC więc zdam tu reckę

Nie chcę pospieszać, ale chętnie bym coś przeczytał o tym gaziaku.

• 4 weeks later...

Ok, w końcu przyszedł mi gaz, sorka ale male komplikacje mialem i tak dlugo sie zeszło.

No więc tak, do wyglądu, dzialania nie mam zadnych zastrzezen, abs twardy, wytrzymały i jak narazie wszystko jest OK! Jednak co do strzelania to troche gorzej... Zasięg straszny... ma Hop-Upa a przy strzale wygląda tak jak by go nie było, kulka odrazu spada, leci na jakies 10-15 metrów :| Rozebrałem guna, obejrzałem HH, spojzałem przez lufe i stwierdziłem ze HH nic nie moze zrobic bo go nawet nie widac... Zrobiłem drobny tuning domowej roboty, kawałek papieru pod hop up i odrazu zauwarzyłem różnice! teraz zasięg to ~25m. Ale kolejny minus to straszna podatnosc na wiatr, lekko zawieje a kulka juz skręca. Gdy wiatru nie ma kulka leci prosciutko do celu. Wg mnie do tego walthera powinno sie urzywać kulek 0,25 a nie tak jak zalecił producent 0,2. Jest napisane ze ma on moc 0,4J w porównaniu z moim AEGiem (380 FPS) widać znaczną różnicę gołym okiem w prędkosci początkowej i zdaza sie ze kulka wiruje w powiedtrzu z powodu zbyt szybkiej mocy. O... i jeszcze przypomniał mi sie jeden mankament, czasami przy strzale magazynek wypada z gniazda :| Najlepiej go opatulic czarną izolacją

Ciekawi mnie tylko czy taki domowy tuning wyjdzie mu na dobre...

Podsumowanie:

+ Wygląd

+ Blow Back

+ Waga

- Zasięg (do naprawienia)

- Celnosc (do naprawienia

- Duza podatnosc na warunki klimatyczne

- Wypadajacy magazynek

Polecam wszystkim fanom tego Walthera, bo takie minusy jak celnosc i zasieg da sie naprawić i znieśc. A jak narazie za tą cenę lepszego P99 nie dostaniecie. Ja go kupiłem tylko i wyłącznie dlatego ze lubie klimat tej broni, no i miałem okazje na allegro :) Jak ktos kocha to wszytko zniesie ;)

Wszystkie pytania kierowac na PW lub w tym temacie

PS: Sorki za błędy ale jestem swierzo po reinstalu i nie mam Worda

• 4 years later...