esh0 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Witam. Nie wiem czy powinno być tutaj, czy w tanich replikach, w razie czego proszę o przeniesienie. Dostałem "w prezencie" taki pistolecik, trochę wiekowy już, swoje wystrzelał. Po rozbiórrce okazało się, że brakuje jednej części. Czegoś co trzyma skrzydełko tłoka po naciągnięciu. Wg moich oględzin ten element znajduje się między magazynkiem, obudową tłoka a tym plastikowym elementem trzyamjącym sprężynę tłoka. Bardzo bym prosił o informacje czy można ten element kupić, jeśli nie - to czy ktoś byłby w stanie wykonać ryzunek techniczny tego elementu? Będę bardzo wdzięczny za wszelaką pomoc :) Bebechy: http://img519.imageshack.us/img519/1944/ob...braz01061as.jpg Link to post Share on other sites
big shit Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 sorki ze trochę offtop ale proszę o link do tej broni :P bo niewiem gdzie ją zakupić :P i osiągi jeśli ktoś zna bo nie moge znaleźć nic na forum o tym glocku. thx pozdro. Link to post Share on other sites
kulikson Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 wiem o czyn mowisz.Niestety nie dostaniesz tego nigdzie.Poszukaj uszkodonych glockow ktore maja te czesc.Jak przyjade do Polski i bede mial czas to cykne fotke czego Ci brakuje. Pozdro Link to post Share on other sites
Matos Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Też wiem o czym mówisz :) Napisz do tajgun.pl czy nie mają uszkodzonych Glocków UHC na części sprzedać :) Pozdr, Matos. Link to post Share on other sites
esh0 Posted May 6, 2006 Author Report Share Posted May 6, 2006 O, dzięki. Już piszę... znaczy się w poniedziałek :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts