coolphon Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Co o tym sadzicie?? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=101421180 Czy jest to wykonane z innych materialow (cieplejsze/zimniejsze, wytrzymale/slabe) niz mundur (bluza i spodnie) BW we flecktarnie?? Z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Zawac Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Ja go widziałem na realu i nawet trzymałem w łapach, i z tego co sie orientuje to jest to ten sam materiał jaki jest stosowany do szycia góry i dołu. Wytrzymałosc przewiewność itp, jest taka sama jak z mundurze dwu częściowym :) Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Witam, material taki sam, wygoda noszenia i wykonanie lepsze niz dwuczesciowy. Duza ilosc inteligentnie rozmieszczonych kieszeni z suwakami. Ogolnie godny polecenia. Nasi chlopcy bardzo sobie je chwala, gdyz czesc ich uzywa jako zamiennikow do normalnego munduru. Nalazy pamietac tylko o dobraniu dobrego rozmiaru oraz mozliwosci dokupienia podpinki zimowej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts