Lukigame Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Witam moze ktos wie jak rozlozyc tego oto shotguna :lol: . Rozłożyłbym go sam ale boje sie że wszystko na mnie wyleci. :roll: Pomózcie :poddanie: Mam jeszcze 1 prosbe moze ktos mi podac jego wady zalety podczas uzytkowania? jak sie wam podoba itp :killer: Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 odkręć śrubki. Co najwyzej wyskoczy ci sprężyna, tłok z cylindrem i mechanizm spustowy ale ze złożeniem tego to sobie 5 latek poradzi. Link to post Share on other sites
Lukigame Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 dzieki bo czytałem ze ktos go rozlozyl i wszystko na niego wyleciało :ok: A ma moze ktos pomysl na upiekszenie go lub na poprawke osiagów co radzicie najpierw zrobic bo mam go dopiero 3 dni :mrgreen: Link to post Share on other sites
macbeer Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Ja uciąłem gwint na imitacje tłumika od ingrama double eagla i uciąłem lufę zewnetrzną , tak aby była na równo z tą wewnętrzną wsadziłem gwint na wewnętrzną i wkręciłem tłumik! Wtedy wygląda lepiej i jest troche celniejszy... Jutro maluje tłumik na srebrno... [ Dodano: 05 Maj 2006 12:06 ] Uciąłem lufe tego M47 :) Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 OMG-oh my god:| na różowo se pomaluj 8O (żart)troche cie będzie widać gdyż promienie słoneczne będą sie odbijać.Ja bym tam nic nie kombinował jeśli chodzi o moc.To wkońcu DE a nie TM czy CG.Tłumik oraz jakiś pas z shelsami na kolbe załatwią sprawe wyglądu. Pozdrawiam 8) Link to post Share on other sites
chudy89 Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 A gdzie można dostać ten pas z shelsami?? :lol: Link to post Share on other sites
macbeer Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Wiem hehe ale on chciał wyglądu Sam przemalowałem na oliwkowy :lol: :twisted: Link to post Share on other sites
Lukigame Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 tak jest juz troche pomysłów moze ktos wie skad mam wziasc shelsy? :twisted: Link to post Share on other sites
Medi Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Wziąć Allegro :?: Rynek :?: Byleby wystrzelone były bo pod ustawe o broni i amunicji podpadną. Link to post Share on other sites
chudy89 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Szukałem w wielu miejscach... i znalazłem tylko to: http://firearms.pl/DesktopModules/Product....&Product_ID=537 Pozdro Link to post Share on other sites
comando44 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Lol. Pogadaj z jakimś mysliwym, niech Ci da pere łusek po wystrzelonych nabojach od śrótówki. Możesz spytać np w sklepie mysliwskim. Albo zrobić z papieru, bo z niego jest część łusek do broni mysliwskiej ;) Tylko podpatrz na jakimś zdjęciu jak dokładnie wyglądają :) Link to post Share on other sites
JIN5 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Podaj mi swoj adres to Ci listem wysle luski Link to post Share on other sites
Ari Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 jesli mozna to ja bym poprosil łuski bo niedlugo tez bede miec tego shotguna :) a widzialem fotki z łuskami przypocowanymi na kolbie i to wyglada zawaliscie :) PS. co myslicie o calym srebrnym lub srebrno-czarnym pomalowaniu tego shotguna?:) Link to post Share on other sites
HateMe Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 PS. co myslicie o calym srebrnym lub srebrno-czarnym pomalowaniu tego shotguna?:) Zły pomysł. Ani to sie dobrze nie maskuje, ani dobrze nie wygląda. Link to post Share on other sites
macbeer Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Pomaluj niektóre części na oliwkowy to dopiero wygląda! Ja zamontowałem do mojego kolbe od SPASA przemalowaną na oliwkowy dziś maluje szynę... [ Dodano: 07 Maj 2006 06:51 ] jak będzie gotowy dam foty Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 omg sami malarze:)nie no shelsy można kupic na allegro.Sam bym potrzebował z 5 ale nie ma kasy:( pozdro Link to post Share on other sites
Ari Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 tera rozmyslam aby pomalowac kolbe oraz czulenko na kolor drewna a reszte na czarno. co o tym myslicie :D Link to post Share on other sites
HateMe Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Możesz próbować. Znajdź i poczytaj temat ogólnie o malowaniu replik, napewno sie przyda :) Link to post Share on other sites
Ari Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 tak mniej wiecej by ten shotgun z elementem "drewna" by wygladal http://img304.imageshack.us/my.php?image=s...gunbrown3ps.jpg ale mi tu jednak brakuje czegos :D ps. shotgun malowany w photoshopie ;P Link to post Share on other sites
comando44 Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Brakuje dłuższej lufy. Ja mysle właśnie o tym,by go kupić i pierwsze co zrobić, to skombonować jakąś platikową rure na przedłużenie lufy zewnętrznej. Wtedy byglądał by lepiej. A to malowanie tez sie przyda, tylko jak osiągnąć taki efetke w realu... :roll: Ps. Offtop jak chol*.*. Jak to sie ma do skladania shotguna :?: ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts