Ripek Posted May 15, 2003 Report Share Posted May 15, 2003 http://www.rip.is.net.pl/sig.avi masz moj filmik z sigiem :) mam problem z magazynkiem - gaz zdaje sie wyciekac ... ale jeszcze musze potestowac Link to post Share on other sites
Ripek Posted May 15, 2003 Author Report Share Posted May 15, 2003 nietypowo malo kulek w magazynku ;) obowiazkowo musze kupic przynajmniej 1 dodatkowy (full sprawny hehe) pozatym nic niezwyklego - za tą cenę :) fajna pukawka - aha kup ciezsze kulki - ja na probe kupilem zolte i odradzam - strzela dosyc czesto po dwie :( Link to post Share on other sites
Ripek Posted May 15, 2003 Author Report Share Posted May 15, 2003 co do tego magazynka - to juz zadalem podobne pytanie na forum - to jest magazynek do sprezyny ;) pytalem na military.pl - magazynki w cenie +- 50zł bedą za około miesiąc... Link to post Share on other sites
Ripek Posted May 15, 2003 Author Report Share Posted May 15, 2003 na fotce :) http://www.rip.is.net.pl/kabura.jpg Link to post Share on other sites
Ripek Posted May 15, 2003 Author Report Share Posted May 15, 2003 serwerki mojego ukochanego providera - jak bede mial czas to wrzuce na szybszy Link to post Share on other sites
Ripek Posted May 16, 2003 Author Report Share Posted May 16, 2003 spiepszyl mi sie magazynek :( uchodzi gaz grrrr czekam tylko az na military bedzie nowa dostawa Link to post Share on other sites
Ripek Posted May 16, 2003 Author Report Share Posted May 16, 2003 przy ładowaniu gazu strasznie duzo wycieka - az chlapie na rękę :( odmrozilem sobie kawalek skory :P potem syczy i pluje rozkrecilem i uszczelka jest peknieta tak czy inaczej to pistol z 2giej reki - wiec nie powinienes miec problemow Link to post Share on other sites
Guest Wilq Posted May 17, 2003 Report Share Posted May 17, 2003 No właśnie.. Porównanie S&W M6904 i Siga P226 to fundamentalna sprawa. O obu krążą legendy, że mają jaka na swą cenę świetne osiągi, że są ekonomiczne, oraz legendy o fabrycznie rozmisiowanych modelach o bardzo cinkich osiągach... Ma więc ktoś możę porównanie S&W M6904 i SIG'a P226?? A ten serwer wcale nie jest wolny. Mi prędkość ściągania wachała się między 31 a 25 kb/s... Link to post Share on other sites
Lukzari Posted May 30, 2003 Report Share Posted May 30, 2003 Ja mam ten model i nie mam z nim żadnych problemów. Pozdrawiam Lukzari. Link to post Share on other sites
Lukzari Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 Naprawdę nic się nie dzieje. Tylko teraz nie wiem czy wszyscy posiadają felerne egzemlparze a ja nie czy raczej tylko mi udało się trafić na działający model :? Pozdrawiam Lukzari. Link to post Share on other sites
Lukzari Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 tak coś się dzieje przy napełnianiu gazem ale wystarczy mocniej docisnąć i jest ok Pozdrawiam Lukzari. Link to post Share on other sites
Solaris Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 Cześć Kupiłem sobie ten model i faktycznie ciężko się go nabijało gazem.Ale szybko się z tym uporałem zakładając na zaworek uszczelkę z zapalniczki.I teraz tankowanie gazem nie sprawia już żadnych kłopotów. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Ripek Posted June 30, 2003 Author Report Share Posted June 30, 2003 ja mam problem z uszczelką - info tu : http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=2297...&highlight=p226 chyba sprzedam to w chol.... bo mam juz elektryka... Link to post Share on other sites
Recommended Posts