Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wiecie może gdzie kupić buty wojskowe w dużym rozmiarze?

Mam stopę rozmiar 51, więc niezbyt mogę znaleźć dla siebie buty.

Za wszelkie linki, adresy, telefony, z góry dziękuję! :)

Posted

Ooo stary, ja myslalem, ze moje 45-46 to duzo ;)

Bedziesz mial spory problem ze znalezieniem takich butow. Z tego co wiem to Amerykanie robili buty w rozmiarach od 9 do 16. Na ebayu czasem mozesz trafic cos w takim rozmiarze, czesto bardzo tanio bo na tak wieeeelkie buty jest jednak maly popyt.

Posted

Nieźle, przebijasz moje 49 1/3 :lol: Nie gratuluję, bo to same kłopoty, wiem z doświadczenia. Drzewiej sprowadzałem sobie buty w odpowiednim rozmiarze via Ampol z Ząbek, teraz przymierzam się do podłączenia do zamówienia jakie Hubert zamierza zrobić w Botacu. Potwierdzam też, że w Azymucie można kupić duże rozmiary Hiteców, ostatnio w Ampolu oglądałem też coś (zabij mnie, nie pamiętam) w rozmiarze 51.

• 2 weeks later...
Posted
http://www.azymut.waw.pl tam sie spytaj wiem ze maja 50 moze 51 tez

Witam (to mój pierwszy post tutaj :P )

Od ręki przeważnie mamy na stanie 2-3 modele butów Starforce w rozmiarach do 48. We wszystkich modelach tej firmy standardowa rozmiarówka jest do numeru 50, a niektóre modele nawet do rozmiaru 52. Te numery "nieco większe" ;-) jak dotąd, ściągamy jednak tylko na indywidualne zamówienia.

Pozdrawiam

Posted

Ostatnio czynnie poszukuję combatów USARMY i widziałem, że pwm na allegro ma combaty w tym rozmiarze.

Udanego poszukiwania :)

BTW Jeśli ktoś ma dojście do combatow to proszę o kontakt.