Rollkin666 Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Wiecie może gdzie kupić buty wojskowe w dużym rozmiarze? Mam stopę rozmiar 51, więc niezbyt mogę znaleźć dla siebie buty. Za wszelkie linki, adresy, telefony, z góry dziękuję! :) Quote
Szaszłyk Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ooo stary, ja myslalem, ze moje 45-46 to duzo ;) Bedziesz mial spory problem ze znalezieniem takich butow. Z tego co wiem to Amerykanie robili buty w rozmiarach od 9 do 16. Na ebayu czasem mozesz trafic cos w takim rozmiarze, czesto bardzo tanio bo na tak wieeeelkie buty jest jednak maly popyt. Quote
EL TORO Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 http://www.azymut.waw.pl tam sie spytaj wiem ze maja 50 moze 51 tez A o interpunkcji Ty slyszal? //szasz Quote
suli Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Mam stopę rozmiar 51 Znam twój ból (mam 49,5) A czy prÓcz są inne sklepy ? Quote
ORKAN_Szary Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Nieźle, przebijasz moje 49 1/3 :lol: Nie gratuluję, bo to same kłopoty, wiem z doświadczenia. Drzewiej sprowadzałem sobie buty w odpowiednim rozmiarze via Ampol z Ząbek, teraz przymierzam się do podłączenia do zamówienia jakie Hubert zamierza zrobić w Botacu. Potwierdzam też, że w Azymucie można kupić duże rozmiary Hiteców, ostatnio w Ampolu oglądałem też coś (zabij mnie, nie pamiętam) w rozmiarze 51. Quote
Kosiak Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 http://www.azymut.waw.pl tam sie spytaj wiem ze maja 50 moze 51 tez Witam (to mój pierwszy post tutaj :P ) Od ręki przeważnie mamy na stanie 2-3 modele butów Starforce w rozmiarach do 48. We wszystkich modelach tej firmy standardowa rozmiarówka jest do numeru 50, a niektóre modele nawet do rozmiaru 52. Te numery "nieco większe" ;-) jak dotąd, ściągamy jednak tylko na indywidualne zamówienia. Pozdrawiam Quote
AwR_Kaczy Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Ostatnio czynnie poszukuję combatów USARMY i widziałem, że pwm na allegro ma combaty w tym rozmiarze. Udanego poszukiwania :) BTW Jeśli ktoś ma dojście do combatow to proszę o kontakt. Quote
Recommended Posts