Tony91 Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Co myślicie o tej kamizelce???: http://allegro.pl/item106943247_kamizelka_...zy_kolory_.html Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 jakaś nowa wersja tego co już było omawiane, cena nawet ta sama. poszukaj tematu o kamizelce OMEGA i kopiach takowej. ja od siebie dodam, że warto jak za tą cenę. wiem bo mam :) Quote Link to post Share on other sites
szamanak Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 mam pytaanie moze troche naiwen czy do tych ładownic wejdą magazynki do kbk ak?? Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 wydaje mi się, że tak (tylko kwestia czy w jendą łądownicę zmieszczą się dwa), ale nie próbowałem. przy najbliżeszj okazji spróbuje. Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ja uzywalem tej kamizelki, jest wygodna i nie jest w niej gorąco. Co do magazynków to nie jestem pewnien czy wejdą do ladwnicy, ja uzywalem magów ale od mp5 i bylo gites, ale jak mowilem nie wiem jak jest z magami kałacha mogą sie okazac za szerokie. Quote Link to post Share on other sites
Tony91 Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Przesyłka doszła i teraz moge podzielić sie z wami wiadomościami o tej kamizelce. A wiec wykonanie jest dosyc dobre, posiada 4 ładownice do których wsadzimy po 1 magazynku do m4/m15/m16 i jedna z boku do ktorej wsadzimy 2 magi, w sumie mozemy do niej zapakowac 6 magazynkow.Od wewnątrz sa dwie duze kieszenie, mozemy tam włożyć jakąś mape albo zeszyt. Po lewej stronie na gorze sa dwie kieszenie chyba na granaty, a po prawej taka podłużna kieszonka, nie wiem do czego słuzy . To wszystko co narazie moge powiedziec o tej kamizelce. Quote Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Że tak powiem, lekki bullshit. Do każdej z tych ładownic zmieszczą się 2 magi. (Wiem, bo braciak ma taką i sam ostatnią strzelankę biegał z bodajże 8 magami, z czego wszystkie trzymał w przednich ładownicach.) Quote Link to post Share on other sites
Tony91 Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 Może rozmawiamy o innych kamizelkach bo do tej do ktorej link jest podany w tytułowym poście to nie wsadzisz dwóch magów do jednej ładownicy... Mam tą kamizelke i wiem co mówie. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 nie pie****, dwa magazynki wchodzą Bez bluzgow mi tu Kap... //szasz Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Ale czy próbowal ktos magi od AK wsadzic ? Quote Link to post Share on other sites
Goslaw Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 łeee, ale i tak dla jakiś krasnoludków te kamizelki... 185 cm wzrostu i już w nią nie wchodzisz.... Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Regulacja na ramionach może być tylko zmniejszana ;) dlatego na max. 185 cm. Teksty o krasnoludkach możesz sobie darować. Mam ją u siebie od wczoraj, próbowałem wcisnać dwa magi (M4/M16) do jednej ładownicy, ciężka sprawa. Nawet do LBV było łatwiej. Nie udało mi się tego zrobić, ale skoro piszecie ze sie da to będe kombinował :) Quote Link to post Share on other sites
Tony91 Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 Gecko ma rację, dwa magi do seri m4/m16 do jednej ładownicy wcisnąć ciężko. Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Gecko ma rację, dwa magi do seri m4/m16 do jednej ładownicy wcisnąć ciężko. Ciężko, oj ciężko... ale po kilku próbach się udało. Trzeba jednak dodać ze magi nie wejdą do końca ładownic (w niczym to nie przeszkadza) i wyciągnąć jest je trudno. Z czasem pewnie sie wyrobi/rozciągnie. Nie ma problemu z włożeniem dwóch magów do ładownicy skrajnie po prawej. Quote Link to post Share on other sites
Tony91 Posted August 6, 2006 Author Report Share Posted August 6, 2006 Wiem, dlatego podsumowując sprawe z ładownicami w tej kamizelce to ma ona 4 ładownice po 1 magazynku i jedna na 2 wiec w sumie wejdzie 6. Mi tyle wystarczy :). [ Dodano: 06 Sie 2006 23:54 ] Wracając do magazynków do AK-47. Próbował ktoś wsadzić do tej kamizelki owe magazynki? Ja niestety nie mam możliwości spróbować, a już nie długo będę zmieniać broń i nie wiem czy właśnie nie na AK-47. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts