semtex Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Witam Tak jak w temacie, czy moglby mi ktos dac szybkie info jak rozlozyc w.w. pistolet? z gory dzieki Semtex Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 A zamek umiesz ściągnąć? Quote Link to post Share on other sites
semtex Posted May 31, 2006 Author Report Share Posted May 31, 2006 no wlasnie chodzi mi o zdjecie zamka. podobno nalezy sie posluzyc ta dzwigienka nad spustem.... boje sie dzialac zbyt silowo, zeby nie uszkodzic repliki Pozdrawiam Semtex Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Przekręcasz dźwigienkę zgodnie z ruchem wskazówek zegara i ściągasz zamek. Takie to proste. Quote Link to post Share on other sites
semtex Posted May 31, 2006 Author Report Share Posted May 31, 2006 Dzwigienke przekrecilem, az ta "kulka" oparla sie o zamek. Zamka sciagnac nie moge, powinien wyjsc latwo? Czy moze podwazyc ta kulka? [ Dodano: 01 Cze 2006 00:21 ] dzieki wielkie panowie, szczegolnie l4m3r :) Poszlo jak po masle. Jeszcze raz dzieki Semtex Quote Link to post Share on other sites
l4m3r Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Poprostu musisz wyciągnąć 'tą' dźwigienkę, najprościej naciskając czymś (rurką, wyciorem, czymkolwiek ;)) od drugiej strony repliki na wystający tam fragment tej dźwigienki... naciskasz tak długo aż dzwigienka wysunie się na tyle żeby można ją było wyciągnąć palcami, i poprostu ją wyciągasz. Dalej nie powinieneś mieć problemu... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 A wystarczyło poszukać........ http://starzycki.home.pl/forum/viewtopic.php?t=7283 :ściana: Mój post (przedostatni na tej stronie) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts