wojt-as Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 K.T.W Winchester M1873 Carbine Czy ktoś wie kto coś takiego może sprowadzić i czy to dobry wyrób? Link to post Share on other sites
augustox Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 może jakiś link :twisted: ?? Link to post Share on other sites
wojt-as Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 Nie ma bezpośredniego linka. http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Category tylko tyle mogę dodać że znaleźć można w dziale Classic Rifles i w firmie KTW. Link to post Share on other sites
Westie Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 A produkują to jeszcze? Tak samo, jak K98K i G33/40 Tanaki? Link to post Share on other sites
wojt-as Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 No właśnie nie wiem. Tak naprawdę to wolałbym cosik karabinowatego z okresu IWW ale najstarsa replika długa po wchinhesterze to właśnie wspomniane przez Ciebie Mausy a i tak są za "młode". Myślałem o złożeniu samemu czegoś ale nie wiem jak zdobyć bebechy do Mausa aby je wcisnąć w oryginalny kadłub tej starej wersji k98. Ostatecznie zostaje maruzen ale jest droższy i to sporo. Link to post Share on other sites
Recommended Posts