edek01 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Panowie jest nowa beretta KJW !! Dostępna na Red Wolfie -79$ i Uncompany 95$, moc 330fps 8O ?? Waga 1100g :wink: No i wygląda allagancko! Znając KJW to pewnie magazynki z czasem stracą szczelność! Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 hm, z wagą to ciekawe że aż tyle bo oryginał waży 0,98kg, i chyba tyle ważą full metale, bo 100 g po dobudowanej szynie bym sie nie spodziewał ;) a generalnie jest to M9A1 któe już wkrótce wejdzie na wyposażenie USMC z tego co sie orientuje, i wreszcie to wygląda jak M9A1 bo beretta z UHC M190 (czy z HFC, nie pamietam) która rzekomo niektórzy uważają za M9A1 niestety sie nie umywa wizualnie ;) Quote Link to post Share on other sites
edek01 Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 No właśnie 1100g czyżby KJW w tym przypadku nie użyło samego aluminium jak w poprzednich swoich modelach ,tylko stopu cyny i aluminum???? Własnie ze stopu cyny i aluminium są wykonane HiCapa WE.. I Beretta M190 HFC ! Wiem bo sprawdzałem chemicznie :wink: Ale najwieksze zaskoczenie to MOC 8O 330fps tej nowej beretty ????? Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 szczerze to wątpię, KJW znane jest z tego ze czasami troche przesadza z wagą produktów, np mający ważyć koło 900gram colt 1911a1 waży faktycznie 750 itp. ja sądze ze więcej jak kilograma nie wycisnęli z tego. A co do mocy to tak, 330 fps brzmi fajnie, kiedy gaz nie wysykuje sie dolnym zaworem albo nie wychodzi na raz z przodu przy efektownym syfonie co w KJW jest nagminne ;) tym bardziej w full metalach :D Quote Link to post Share on other sites
edek01 Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 Poczekamy jak bedzie dostepna w TajwanGunie , z magami KJW to ja wiem są i były problemy . Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Hehe, a redwolf już wywindował cene do poziomu UNC, teraz wołają 90 $ :) Quote Link to post Share on other sites
edek01 Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Czyżby ta Bertta KJW była tak dobra jak winika z opisu na Red Wolfie?? Bo dlaczego cenna tej Berrety idzie do góry :? Quote Link to post Share on other sites
upaupa Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 No właśnie 1100g czyżby KJW w tym przypadku nie użyło samego aluminium jak w poprzednich swoich modelach ' date='tylko stopu cyny i aluminum???? Własnie ze stopu cyny i aluminium są wykonane HiCapa WE.. I Beretta M190 HFC ! Wiem bo sprawdzałem chemicznie :wink: Ale najwieksze zaskoczenie to MOC 8O 330fps tej nowej beretty ?????[/quote'] z tego co wiem to stop ten oznacza sie ZnAl, a wiec cynk+alu... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts