LD_cynik Posted June 26, 2003 Report Share Posted June 26, 2003 Ja tam nie chce narzekac, bo fajnie sie was czyta, ale chyba wyofftopicowaliscie nieco poza temat g36c :) Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted June 27, 2003 Report Share Posted June 27, 2003 Ja tam nie chce narzekac, bo fajnie sie was czyta, ale chyba wyofftopicowaliscie nieco poza temat g36c :)Zadaj odpowiednie pytanie, a uzyskasz odpowiedź :wink: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 27, 2003 Report Share Posted June 27, 2003 o, dopiero teraz zobaczylem ze REMOV mi odpisal, wyzej :) osobiscie z nim o tej akcji nie rozmawialem, nie znam go na tyle dobrze, ale gram w druzynie i przyjaznie sie co najmniej z dwoma osobami ktore: a) widzialy go w dniu akcji w Magdalence - kilka godz. "po" B) rozmawiali z nim o tym to o czym pisalem zostalo mi powtorzone ustnie z rozmow... nie mnie oceniac kto jest dobrym czy zlym policjantem... ale sadzac po tym co sie u nas w kraju dzieje i co sam na oczy widzialem ta sprawa wydaje mi sie prawdopodobna Quote Link to post Share on other sites
Goom@ Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 Może juz poza głównym wątkiem poprzednich wypowiedzi ale warto wspomnieć że główny bohater tej rozmowy (G36) "wystąpił" takze w 2-óch innych filmach: 1.-"Tomb Rider" 2.-"Resident Evil" Pozdrawiam :D Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 Głównie koniunkturę napędza przemysł filmowy - zamówienia wzrastają po premierach co bardziej głośnych filmów (np. G36 wykreował Tomb Rider, gdzie pojawił się bodaj pierwszy raz na dużym ekranie, oraz kolejny film również oparty o grę komputerową, czyli Resident Evil). Dawniej taką popularność zdobył sobie Steyr AUG, jeszcze wcześniej UZI. To jest wbrew pozorom doskonała polityka marketingowa. Goom jak Ty czytasz, przeciez dokladnie to powiedział Remov w dokładnie tym wątku :twisted: Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted July 6, 2003 Report Share Posted July 6, 2003 Goom jak Ty czytasz, przeciez dokladnie to powiedział Remov w dokładnie tym wątku :twisted:Tak nawiasem mówiąc, przypomniało mi się - oni ten film kręcili w plenerach bodaj w Tajlandii, tam są takie przepisy, że nie wolno nawet filmowcom przewozić i posiadać broni palnej - stąd wszystkie występujące w plenerze konstrukcje strzeleckie (zwłaszcza G36) to atrapy z plastyku czy drewna. Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted November 26, 2003 Report Share Posted November 26, 2003 Tak dla ciekawych - G36KV Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts