Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam!

W air soft guns jestem zielony, i chciałbym prosić o radę specjalistów.

A dotyczyć ma ona mianowicie tego shotguna: http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...&product_id=211

Chciałbym uzyskać informacje:

-Jaki jest rzeczywisty zasięg,

-Jak mużna ją tunningować,

-Czy jest wytrzymała,

-Jakie "bajery" opłaca się (jeśli się opłaca) do niej dokupić?

Chciałbym też uzyskać odpowiedź na moje drugie pytanie:

-Jakie okulary i kulki kupić razem z tym shotgunem?

Z góry dziękuję.

Z poważaniem: Szatanisko

• 3 months later...

Hmm powiem tak. te shotguny sa genialne jak za ta cene. mozliwosci tuningowe...no to tak: duzo daje wymiana lufy na precyzyjna. mozna wymienic sprezyne ale wtedy nalezy wzmocnic body. ale ogolem polecam bo shotgun ma naprawde duze mozliwosci. osiagi tez zaje***** (nie mierzylem ale testowalem na kolegach:)) Szczerze polecam!!! najlepszy sprezyniak w tej cenie

Po pierwsze nie ten dział :!: ten shotgun zaliczany jest do Sprężynowych.

Po drugie było sto tysięcy razy.

Co do twoich pytań to:

- zasięg jest duży, większy niż większości sprężyn w tej cenie (nie mierzyłem ale ok 20-30m skutecznego)

- można założyć preclufę i uszczelnić połącznia, nie radzę wzmacniać sprężyny (nawet wzmacniając body) bo wtedy lubi się ułamać ząb tłoka.

- jest wytrzymała jeśli będziesz ją szanował, nie strzelał na rapidzie jeśli to niepotrzebne i na pusto

- jedyny "bajer jaki opłaca się dokupić to kolimator (proponuję taki wiatrówkowy za 22-25zł z allego, sam kożystam i jestem zadowolony)

Na początek wystarczą okulary z stti od krakmana, a kulki najlepiej kup 0,25g P&J.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...