Szatanisko Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Witam! W air soft guns jestem zielony, i chciałbym prosić o radę specjalistów. A dotyczyć ma ona mianowicie tego shotguna: http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...&product_id=211 Chciałbym uzyskać informacje: -Jaki jest rzeczywisty zasięg, -Jak mużna ją tunningować, -Czy jest wytrzymała, -Jakie "bajery" opłaca się (jeśli się opłaca) do niej dokupić? Chciałbym też uzyskać odpowiedź na moje drugie pytanie: -Jakie okulary i kulki kupić razem z tym shotgunem? Z góry dziękuję. Z poważaniem: Szatanisko Link to post Share on other sites
Guest faty Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 OMG OMG OMG...to było już z xx razy SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE http://wmasg.pl/info.php?ids=10 Link to post Share on other sites
Commandor Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Hmm powiem tak. te shotguny sa genialne jak za ta cene. mozliwosci tuningowe...no to tak: duzo daje wymiana lufy na precyzyjna. mozna wymienic sprezyne ale wtedy nalezy wzmocnic body. ale ogolem polecam bo shotgun ma naprawde duze mozliwosci. osiagi tez zaje***** (nie mierzylem ale testowalem na kolegach:)) Szczerze polecam!!! najlepszy sprezyniak w tej cenie Link to post Share on other sites
radzu Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 Po pierwsze nie ten dział :!: ten shotgun zaliczany jest do Sprężynowych. Po drugie było sto tysięcy razy. Co do twoich pytań to: - zasięg jest duży, większy niż większości sprężyn w tej cenie (nie mierzyłem ale ok 20-30m skutecznego) - można założyć preclufę i uszczelnić połącznia, nie radzę wzmacniać sprężyny (nawet wzmacniając body) bo wtedy lubi się ułamać ząb tłoka. - jest wytrzymała jeśli będziesz ją szanował, nie strzelał na rapidzie jeśli to niepotrzebne i na pusto - jedyny "bajer jaki opłaca się dokupić to kolimator (proponuję taki wiatrówkowy za 22-25zł z allego, sam kożystam i jestem zadowolony) Na początek wystarczą okulary z stti od krakmana, a kulki najlepiej kup 0,25g P&J. Link to post Share on other sites
Recommended Posts