sjzmisiek Posted October 1 Report Share Posted October 1 Od jakiegoś czasu bawiłem się w przerobienie m9 na pm63 ale kiedy kupiłem drukarkę 3d ogarnąłem model pm63 walczyłem z problemem zrobienia repliki gbb od zera. Jako , że nie ma jej na rynku , znaczy się w pewnym sęsie jest od tanaki , ale strzela z zamkniętego i otwartego zamka , nie ma do niej części i zepsute egzemplarze walają się po internecie za 2,5k usd , więc zrobiłem ją sam . Co prawda główne komponęty ( lufa zewnętrzna , rama , magazynek i zamek są z plastiku ) a sam magazynek nie trzyma szczelności , powiedzmy , że koncept jest prawie gotowy i gdyby nie nieszczelność i mała pojemność zbiornika z gazem replika by była pełnoprawną zabawką do rozgrywek asg . Więcej w temacie o replikach customowych . A dla zainteresowanych film Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted October 5 Author Report Share Posted October 5 Uznajmy , że strzela ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts