Smokey Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Oj tam odrazu wyjadaczu, to że "troche" gram nic nie oznacza PS. Też Cie pozdrawiam 8) Link to post Share on other sites
BaUEr Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (ja biegam z MP5K - zda mi się, nieco mocniejsze jest niż Glock 18C). Hehh w grze czy na ASG ? :twisted:, no niegrałem jeszcze chyba w grę gdzie Mp5K występuje.. a tego widziałem na Screanach więc już zacieram ręce.( patrzcie mój podpis :wink: ) Secundo: potrzebuje linka do ściągnięcia. Czy jak to nazywacie zaproszenia. (plosze o napisanie mi na PW) Ja też... ja też.. ja też...bym prosił :mrgreen: ... heh.... :wink: byłbym bardzo dźwięczny. pozdrówki !! ***BaUEr*** 8) Link to post Share on other sites
TOLDI Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ja też bardzo prosze!! Najlepiej już ten link dajcie na forum. Pozdro Link to post Share on other sites
Kaspero Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Dołączam się!! :twisted: Link to post Share on other sites
vincenzo Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Używając opisu rejestracji na stronie koreańskiej zamieszczonego na http://www.warrockpoland.prv.pl próbowałem sie zarejestrować. Niewiem co jest nie tak. Wpisałem tak jak trzeba hasło z obrazka a wygląda na to że jest nieprawidłowe. Już niewiem co mam robić. Jeśli komuś sie uda niech sie odezwie do mnie to może i mnie zarejestruje. :? Próbowałem sie rejestrować 5 razy! :cry: 5 razy szukałem tych krzaczków i 5 razy je wpisywałem! :x Link to post Share on other sites
Matos Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Ja nie będe oryginalny,poprosiłbym zaproszenie z kodem do rejestracji :) Link to post Share on other sites
vincenzo Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 eh lepiej zarejstruj sie na forum warrocka w polsce i tam proś o zaproszenie: http://www.warrock.fora.pl :wink: Ja mam już i gram i jest naprawde zajefajny. :twisted: Link to post Share on other sites
Matos Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Nom,już to zrobiłem,więc mój powyższy post uważam za nieaktualny. Grałem bodajże w wakacje tamtego roku,pingi 200-300 mi nie przeszkadzały,ale teraz podobno serwer w Londynie jest i niskie pingi :D Link to post Share on other sites
JackN Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Mogę prośić kogos o zaproszenie do tej gry ???? Z góry dzięki :) arena@asg.pl Link to post Share on other sites
Matos Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 eh lepiej zarejstruj sie na forum warrocka w polsce i tam proś o zaproszenie: http://www.warrock.fora.pl :wink: Ja mam już i gram i jest naprawde zajefajny. :twisted: :| Link to post Share on other sites
l4m3r Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Poczekajcie jeszcze dzień... do open bety nie są potrzebne zaproszenia. Link to post Share on other sites
tatapsychopata Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Dowiedziałem się że dziś wieczorem bedzie open beta :ok: Link to post Share on other sites
Matos Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Ale tylko trzydniowa bodajże,chyba :) Lock and Load – The Battle Begins July 14th War Rock is finally opening to the public! On July 14th, three days from this announcement, the War Rock front page will be updated with active links to open registration and downloads. Until then, be sure to check out the forums for the latest announcements, and join the community as we count down to Open Beta. We look forward to seeing you on the battlefield! -Team War Rock Mój angielski jest słaby,albo chodzi o to że można będzie się rejestrować przez 3 dni albo o to że 3 dni będzie możn a grać :mrgreen: Link to post Share on other sites
Westie Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Aleś ty durny. Za trzy dni nie będzie trzeba wysyłać invitek, bo zaczyna się Open Beta. Mam nadzieję, że zrobią jakiś update, bo chcę się porozbijać motorówką. :P Link to post Share on other sites
tatapsychopata Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Open Beta jest :!: Ja już ściągam :D Link to post Share on other sites
Krzyś Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Witam Ja juz sciagnalem (ok 270mb) i sobie pogralem :) No Flashpoint to to na razie nie jest, raczej dynamiczna rabanka na maks dwuminutowe scenariusze. Na razie tylko pare misji jest, ja gralem tylko w rozbrajanie/zakladanie bomb i po pol godzinie odpadlem. Moze pozniej beda jakies wieksze mapy. pozdrawiam Wasz ulubiony lekarz polowy Krzys Link to post Share on other sites
Matos Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Też ściągam,do zobaczenia na serwerkach :D Link to post Share on other sites
tatapsychopata Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: a ja nie pogram :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: bo jak ściągam to przy 190MB jest napis błąd a w miejscu gdzie powinna byc szybkosc sciągania jest takie cos ?/? i sie nie sciąga. Kiedy próbuję wznowić transfer to kiszka. Możecie mi pomóć? Link to post Share on other sites
vincenzo Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 spróbuj go ściągnąć kiedyindziej. :wink: Albo masz problem ze zbyt małą przepustowością. :evil: Link to post Share on other sites
BaUEr Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 No No NO :twisted: Ściągłem i zainstalowałem !!!! Jestem mile zaskoczony !! Uradza w H !!!!! POlecam !! Darmowy BF2 prawie :D Łupię w to od paru dni a jeden dzień grałem nawet cały heheh ... aż mi się odcisneły nadgarstki i musiałem urzywac szwamek do wycierania potu aby móc dalej grac :twisted: haaa Polecam ! ! ! Nie wiem jak wcześniej ale teraz po wyjsciu Patcha(120Mb) i uaktualnieniu(68MB) gra sie bardzo przyjemnie. (podobno wcześniej gra sie słabo prezentowała) Graficznie do niczego nie można się przyczepić. Wygląda dobrze... i nie ma dużych wymagań. Screany to pokazują już. Na mojej konfiguracji gram z Antyaliasingiem x4 i Filtrowaniem Anizotropowym x16 ^^ (Athlon 2.0XP,Gf6600GT,512ram) Nic tylko siorbać i mucić ^^ !!! P O L E C A M !!! P.S. Dla tych którym sie nie chce czytać wątku od początku. www.warrock.net ==> zarejestrować sie a pojawi się opcja Download. Gra 270MB i Patch 120MB Później potwierdzić rejestracje wedłóg instrukcji w mailu. P.S.(2) Prośba dla grających posiadających słabe łacza. Odpóścicie sobie... mając laga psujecie zabawe całej reszcie. Pozdrawiam !! i do zo po drugiej ztronie lufy !! bądź ramie w ramie ^^ ***BaUEr*** 8) Link to post Share on other sites
Max_E Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Z łaczem to tak nie do końca mam . Mam w domu 2mb/s i czaszem pingi w granicach 200-300. Jak podejrzewam powodowane jest to brakiem ramu :( . BTW Jaki widzieliście najwyższy ping w pokoju ? Bo narazie 3840 bije wszelkie rekordy . 8) Mam Winde Me i pewnie jest troche zawirusowana ,predkość wysyłu danych wynosi 256kb/s . Link to post Share on other sites
BaUEr Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 2mbs ... Downloadu... ... a Uploadu(wysyłanie) ile masz ? Szybkie pingi w grach można mieć już na łączu DL 80kbs UpL 80Kbs Ważna jest przepóstowość tzn. płynnośc w obu kierunkach. Czesto dostawcy internetowi w sieciach lokalnych zapewniają satysfakcjonujący DL który przydatny jest przy ściaganiu danych... nieznaczy to że podczas grania w gry bądź też rozmów przez Scypa bedzie się posiadać dobre stabilne i szybkie połączenie. Chociaz w Twojej sytuacji jeżeli masz np. Neostradę a sąłby komp może rzeczywiście chodzi o coś innego ^^ (np. "zawirusowany" windows XP który cały czas coś wysyła przez co Twój UPload maleje do Zera prawie [na marginesie ten system w podstawowej formie nawet z Sp nie nadaje sie do netu]) pozdrawiam! ***BaUEr*** 8) Link to post Share on other sites
Westie Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Luchs pływa :D A Little Bird to mały potwór ze śmigłem, jakie ludzie cuda tym sprzętem na Pargonie odstawiają, to głowa mała... Link to post Share on other sites
BaUEr Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 tak tak gierka gniecie :-) Nowe downloady dodały pare giwerek oraz wskaźnik pingów. Mimo to irytuje mnie cały czas że ten wskaźnik pingów nijako się ma do rzeczywistego pingu.. oraz że ponoć PING limit nie działa. Ludzie ze słabymi łączami lub wolnym połączeniem do danych serwerów nadal się wbijają :D ... prawdopodobnie ktoś to w końcu usunie. Link to post Share on other sites
Dinus_ Posted September 15, 2006 Author Report Share Posted September 15, 2006 Ach ! A mówiłem że dobra giera :P Jakie macie levele ? Ja zaczne - mam 7 level :A i jeszcze jestem szczęśliwwym posiadaczem MP5K oraz HK G36 Link to post Share on other sites
Recommended Posts