ADAM`S Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Witam Chodzi mi o porównanie G&G GR300S a konwersji firmy "Prime" LR300SRF? Quote Link to post Share on other sites
sweety_killer Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 może wypowie się chaota bo on ma Gr3000s widziałem tą zabawke w sobote i powiem ,że bardzo fajna. bardzo poręczna i porządnie zrobiona ,tylko Hu się psuje Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 sam mialem prime'a , ale g&g nie widzialem , z tego co czytalem na arnies PRIME ladniejszy, i ciezszy jak bardzo to juz kwestia indywidualna. Ale poki g&g nie zobacze to nic konkretnego nie powiem Quote Link to post Share on other sites
Roman Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ADAM'S jak chcesz pomacać LR300 to nie ma sprawy będę na strzelance w Tomicach 17.06 Co do samej zabawki to jak pisał Juzekk jest ładnie wykonana i swoją wagę ma Pozdrawiam Roman LRT Quote Link to post Share on other sites
ADAM`S Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 17,06 mnie nie będzie, ale przy okazji pomacam :) , chociaż z LR 300 Juzkowej kiedyś strzelałem, a interesuje mnie bardziej temat G&G bo jest tańszy niż konwersja Prima. Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 W GR300S wykonanie jest wręcz genialne... jednak w środku to józ inna bajka. Do wywalenia są: Łożyska (7mm kulkowe CA 45zł) Gumka HU Gaurdera (35zł) i wtedy dopiero śmiga gun na wejściu ma Hi-Cap na 450 kulek, w foregripie mieści sie batka 12V Zębatki , szkielet i elektryka to największe zalety wnętrzności tej konstrukcji, zębatki dużo mocniejszę od CA, ICS czy nawet systemy, ciągną M130 bez śladu zużycia, GB bardzo sztywny spokojnie połknie M150, styki są chromowane więc niezaśniedzieją jak w CA czy G&P. Tłok poliwęglanowy ,głowica taka sobie (ale nadal lepsza niż w CA) ,głowica cylindra taka sobie, dysza uszczelniona ,prowadnica do wymiany (plastik z psełdo-łożyskowaniem) no cóż trzeba w niego ciut doinwestować... Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 widzialem juz obie wersje i Prime troche ladniejszy , ciezszy i generalnie fajniejszy ale problem sie rozwiazal bo w zasadzie go nie ma nigdzie juz , g&g jest zupelnie spoko, a lozyska i gumke zmienic to co to za problem. Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Sprzedaje tę konwersje G&G .... http://www.warrior.pl/forum/viewtopic.php?...p?p=53661#53661 Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Prowadnica jest wytrzymalsza niż się wydaje. Wcale nie do tak szybkiej wymiany. M120 pociągnie spokojnie przy łożyskowaniu głowicy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts