Błażej Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Czy ktoś z Was już coś takiego nabył? Jak się sprawdza, jak wygląda? [ Dodano: Sro 14 Cze, 2006 ] Chłopaki, nie bądzcie tacy :), na pewno ktoś już ma ten magazynek. Dajcie znać jak to wygląda, bo na sklepowych zdjęciach to wszystkie są piękne i najlepsze. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
M4ti Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Odgrzewam, moze ktos sie juz z nim sie spotkał... lub z tym z G&P Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Mialem. Nie polecam. W ogole od magow STARa lepiej sie trzymac z daleka... Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 W sumie tylko reale sie nadaja :P do mojej mp5 chodza bardzo ladnie, ale juz do kumpla slr-a nie nadaja sie w ogole :P Quote Link to post Share on other sites
Grolshek Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Ja posiadam... Laduje bbloadera blasterow do srodka i pieknie dziala... Nie wolno przeladowac tzn wepchnac 140 kulek bo sie zacina... Tak okolo 80-90 kulek i bez klopotow wtedy sie obywa... Traktuje go jako "w razie czego" w polaczeniu z hajkapem... Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 a jak dziala ten magazynek krotki na 20-25 kulek - do wersji snajperskiej? Quote Link to post Share on other sites
gryzly Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Witam Witam.Kupiłem sobie ostatnio magazynek lowcap - krótki: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=528 Parę uwag: #1 Magazynek ma być 20 kulkowy, a mieści się w nim 19 kulek (0,25g Gold Fire), #2 Z 19 kulek wchodzących do maga można wystrzelić 16, bo 3 zostają w kolanku #3 Na początku miałem kłopot z jego poprawnym założeniem - zwalniacz kulek wypuszczał je przy wkładaniu maga 8O Opanowałem już to - należy go lekko pod kątem zakładać - najpierw tył (tzn. to co bliżej spustu), a potem przód, przy czym należy to zrobic mocno! #4 Do ładowania maga trza użyć ładowarki, bo jest mocna sprężyna i ręcznie to założyć idzie około 12-14 kulek #5 Zacięcia i braki w podawaniu kulek: NIE STWIERDZONO. A wie ktoś coś na temat Mid-cap`ów firmy MAG do G36 ? Pozdrawiam krzys Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts