Guest Specskorpion Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ja zamówiłem na Allegro za 30 zł z tłumikiem. Nie wytrwał nawet dwóch miechów. Miał parę wypadków, min. upadki na twarde podłoże, wpadł do wody, w końcu się rozsypał. Ale za taką cenę to polecam. Quote Link to post Share on other sites
Mulis Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 W końcu doszedłem, jakiej firmy był mój skorpion i o dziwo jest to firma STTi. Skorpion wytrzymał 3 lata ciężkiej eksploatacji. Tak, że polecam kupić na military.pl skorpiona STTi a nie bawić się w Duble Eagle. Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Double Eagle: dobra tania firma. Sprężyn od pompek niema poco wkładać bo się rozwalają dość szybko w moim poszedł się paść cały mechanizm spustowy. Można kupić też mac10 z DE. Ale tak jak i ze scorpionem trzeba uważać żeby na boku nie pisało " IMITACJA BRONI" otóż dlatego ponieważ ma gorszy plastik i wydaje się bardziej chińska niż jest. PS: Wypowiedź nie wiem czy poprawna gramatycznie jak nie to sorry. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts