Bobstein Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Odrazu napisze że nie zauważyłem opcji "szukaj" na stronce (jest?) i nie chcialo mi sie calego działu "gazowa" przeglądać. Nie jestem prosem w ASG, raczej bawie się krótko. Grupa dopiero się rozwija (0 elektryków z wyższej półki i pare gaziaków) i szukam nierujnującego budżetu gnata o dobrych osiągach. Wszędzie dzwonią że DE z HFC jest "prawie" identyczny jak Marui ale czy to "prawie" robi wielką różnicę? ;) Chce się dowiedzieć czy zdażały się przypadki że komuś padł? Czy naprawa była droga? w serwisie lub samodzielna? I porównanie zasięgu/skupienia z Marui... W sklepie nowy stoi po 359zl co może zastanawiać że niby "taki wypas" a cena przyzwoita. Dla mnie to będzie broń główna więc używana cały czas ;) Z góry dzieki. Quote Link to post Share on other sites
M16mKies Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Chybaś ślepy :P http://wmasg.pl/forum/search.php ;) A jak chcesz pistolet jako broń główną to weź np. Sig'a P226 z TM. A jeśli musi być desert, to weź tego z SIIS z przedłużoną lufą - zaaarąbiste osiągi :) Quote Link to post Share on other sites
Bobstein Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 Sorki dopiero wieczorem zauważyłem Szukaj... Wszystko przez to że jest WYTŁUSZCZONE :P Ale Mój budżet to maks 400zl za replike a To co wymieniłeś troche droższe jest nisestety. Quote Link to post Share on other sites
M16mKies Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 A musi być desert? :( Quote Link to post Share on other sites
Bobstein Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 Nie musi... Ubustwiam go jako "real" ale generalnie chce niezawodnej klamki w przystępnej cenie... Osiągi ma dobre ale nie znam opinii dotyczących żywotności/awarii. Generalnie gaziaki z KSC/KWA są dobre i myśle nawet o CZ 75. Ale czy HFC są jakieś wadliwe? Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 lekka używka glock 17 lub 19 ksc-kwa, z zapasowym magiem, miescisz sie w 400 zeta i masz naprawde swietna bron plus fakt ze masz zapasowy magazynek sprawia ze mozesz dłużej ;) Quote Link to post Share on other sites
M16mKies Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Nowy Glock 19 KSC-KWA kosztuje 319 zł :P Więc jeśli chcesz nowiutką broń, to polecam. Albo Berettę 93r... Albo M9, ładniejsza :P Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ponoć desert hfc robi syfony i były z nim problemy (strzelał podwójnie i sypał kulkami z wyżutnika łusek)....mój digl z marui nawet w zime strzelał bez problemów.....zero syfonów spory zasięg i dobra celność...niestety przekracza twój zasób kasy :/ Quote Link to post Share on other sites
przemecki Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 posiadam takowe cudo i mam problem razem z serwisantem. problem polega na tym że: 1-strzela po 2-3 a nawet 4 kulkami naraz 2-sypie kulkami na boki 3-blokuje zamek 4-robi syfony b.często pan serwisant wymienił magazynek i zamek bez poprawy nadal problemy występują.po telefonicznym zgłoszeniu problemu poproszono mnie o odesłanie repliki i obiecano wymiane na nową. jeśli chodzi o osiągi to jest super.zaśięg skuteczny to 50m do sylwetki człowieka.gazożerność jedno nabicie gazem na dwa magazynki.wrażenia po strzelaniu :-)) .zakochałem się w nim. czekam na wymiane i po testach nowej klamki napisze cosik więcej. zobaczymy czy to był problem tylko mojej klamki czy to wadliwa cała serja. pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
M16mKies Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 jeśli chodzi o osiągi to jest super.zaśięg skuteczny to 50m 8O Matko boska, skuteczny 50m? o_O Zaszalałeś Kolega ma ten sam model i występują podobne problemy :/ Nigdy bym go nie kupił Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts