che Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Czy nie bedzie problemu kiedy dokupic tą maske http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=503 podczas gdy uzytkuje sie P90 ? Slyszalem ze niektore maski przeszkadaja w celowaniu z innych broni. Czy tak bedzie i w tym przypadku? Prosze o szybka odpowiedz, potem o usuniecie tematu. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Wszystkie maski przeszkadzają w celowaniu. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 W celowaniu z P90 przeszkadzają nawet gogle. :/ Quote Link to post Share on other sites
brok Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Chyba ze masz zamontowany kolimator wtedy maska nie powinna przeszkadzac. Mojej dziewczynie nie przeszkadza i mi tez jak sie przymierzalem do jej P-90. Nie wiem jak z ta maska z machineguna ale maska firmy bodajze sansei nie przeszkadza. (mowa o wersji TR). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts