Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

GBB Golden Eagle Daniel Defense MK18 MC6593MT

Recommended Posts

Trudno mi zalezc opinie o tym modelu.

Szukam czegos wlasnie takiego na b. duzy prezent: karabinek na green gas bo z blow back, niech wyglada jak najbardziej realistycznie i efektownie (nie chodzi o gry AGS, raczej o indywidualną frajdę ze strzelania dla początkujacego).

Czy ktos cos wie, moze uzywal ? Sam nie jestem ogarniety za bardzo w tych tematach.

Do tego dojdzie kolimator, moze celownik laserowy jak sie zmieszcze w budzecie. Ewentualnie tłumik z naswietlaczem. Tu tez moglby ktos doradzic ? Dąże do wyglądu jak na załączonym zdjeciu. Oczywiscie budzet nie jest nieograniczony, ale tez ie chce isc po minimum.

z gory dziekuje

e9a23f0ccad80a0c008be49876a73f27.jpg

• 2 weeks later...

Już mi się trochę myli, kto co klonował, ale jeżeli dobrze pamiętam, to Golden Eagle/JG skopiowało gazowy system Western Arms, który jakoś tak trochę umarł śmiercią naturalną, natomiast w tej samej kategorii masz gazowe emki od Cymy, które są klonami nowszego i równie solidnego MWS od Tokyo Marui, więc łatwiej o części wewnętrzne.

• 5 weeks later...

Rączka napinacza - lubi się rozsypać, bo kołki siedzą za luźno. Chyba że zawczasu zakleić.

Szczęki wyprowadzają kule dwurzędowo - obrywają mocniej od suwadła przy dosyłaniu, pokruszą się jeśli nie będą twardsze od popularnych. No i porysowane świrują po podkręceniu hopem, odbijając na boki.

Rozeznanie przed zakupem o zapasowe części u producenta, może dystrybutora - to tania replika, części nie są tu rozpowszechnione, jak coś walnie (prędzej niż później) to kłopot z naprawą będzie podwójny. Suwadło, mechanizm spustowy, magazynki... wszystko inspirowane Western Arms.

• 2 weeks later...