Goom@ Posted June 9, 2003 Report Share Posted June 9, 2003 Chciałbym się dowiedzieć czegoś konkretnego o tym modelu gaziaka. Zależy mi głównie na opiniach użytkowników. W końcu wydać te 590 zł w ciemno to jest ciężko. Z góry dzięki i z dołu też :D Link to post Share on other sites
Jarcher Posted June 9, 2003 Report Share Posted June 9, 2003 Ale jakiej firmy jest ten Desert? Link to post Share on other sites
Thunder Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 hmmmm. pewnie KWC, właśnie taką sobie kupuje Link to post Share on other sites
Jarcher Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 No np. Marui też robi taką wersje, zresztą inne firmy też, wkońcu to gnacisz Agenta Smitha. Link to post Share on other sites
Goom@ Posted June 28, 2003 Author Report Share Posted June 28, 2003 Chodziło mi głównie o wersje dostępna na Military.pl szczegóły: Producent: KWC Typ: gazowy Blow Back Model: Desert Eagle Waga: 1100 g Materiał: ABS + metal Gwarancja: 1 rok Wymiary: 270 [mm] Dostępne wersje kolorystyczne: czarny Pozostale parametry: Energia: 0,6-0,7 J. Poj. magazynka: 25 kulek, Hop Up System Zasięg ok. 30 m. Jakby ktoś miał takowy model proszę o podzieleniem sie wrażeń z jego użytkowania :wink: Link to post Share on other sites
Gared Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 Chcialbym zadac podobne pytanie co Goom@: obecnie jestem przed zakupem gazowki z BB, wacham sie pomiedzy wyborem Colta National Match a wspomnianego Deserta (oba z KWC). Repliki te zebraly na forum pozytywne opinie, jednak na ich podstawie trudno dokonac wyboru, nikt tych pistoletow nie porownywal. Ciekawi mnie zdanie osob, ktore mialy okazje postrzelac zarowno z Colta jaki z DE - ktora z replik chrakteryzuje sie wieksza celnoscia, jakoscia wykonania, sila, czy awaryjnoscia. Interesuje mnie tez, ktora z tych broni zapewnia wieksza radosc ze strzelania. Link to post Share on other sites
Recommended Posts