us socom Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Witam!Poprosze o oponie użytkowników tej kamizelki,czy jest dobrze i z dobrego materiłu wykonana,czy w czasie użytku wyszły jakieś usterki :?: Bardzo poprosze o fotki kamizelki na człowieku w boju lub tylko nałożoną.Czy istnieje na prawdę taka kamizelka czy tylko wynalazek z WGC :?: Będę wdzieczny za linki i fotki oryginału. Quote Link to post Share on other sites
T0M4S Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Czesc, posiadam taką, jest to kopia ABA vest, własnie wróciłem z manewrów 24 h i kamizelka sprawowała sie bosko, nie obcierała, lekka, przewiewna. Uwazam nie niektore tasmy są w niej niepotrzebne, ale to mały szczegoł. http://www.specwargear.com/ tutaj znajdziesz org. A fotki mojej guarderowskiej podesle wieczorkiem! Powiem ze warto ją kupic, jetsem bardzo zadowolony Chcesz kupic ? :F Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Jest to kopia kamizelki ABA Modular http://www.special-warfare.net/data_base/3...er_vest_03.html W Polsce używanej m.in. przez GROM. Wydział Realizacji KSP, OS ŻW Warszawa. Quote Link to post Share on other sites
us socom Posted August 30, 2006 Author Report Share Posted August 30, 2006 Mam pytanie odnośnie tej kami,po co jest ta kieszeń(moze to nie kieszeń...) wskazana strzałką na fotce ? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Klapa na rzep do trzymania anteny od radia (?) Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 mozna pod tym bezpiecznie poprowadzic kable z radia na pasku... Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Służy to m.in. do przenoszenia "kajdanek" plastikowych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts