Small_Hunter Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Czy ktoś rozbierał kiedys ten kolimator? Poszły mi własnie styki we właczniku, a nie chce używac narazie młotka... Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Jeżeli jeszcze masz gwarancje to lepiej odeślij do sklepu, a oni wymienią ci na nowy, bądź naprawią... :) Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted July 9, 2006 Author Report Share Posted July 9, 2006 Tak- do honkongu :evil: Już go rozbebeszyłem... ale dalej nie daje oznak życia... Kuźwa- przecież tutaj nie ma co się zepsuc.. :roll: Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Oj to juz problem... Z tego co słyszałem to kolimatorów się nawet nie naprawia, tylko wymienia na nowe... powodzenia życzę mam nadzieję że tobie się uda :wink: Quote Link to post Share on other sites
Austin Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Jezeli to styki to watawic albo nowe kabelki albo zlutowac te co sa (o ile sa do uzytku) Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted July 10, 2006 Author Report Share Posted July 10, 2006 Z tego co słyszałem to kolimatorów się nawet nie naprawia, tylko wymienia na nowe Wszystko da się naprawic, trzeba tylko wiedziec jak... Ale chyba niestety, aimpoint pujdzie do smieci... Quote Link to post Share on other sites
kostek Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Jak masz go wyrzucic do wyslij go do mnie. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Wszystko da się naprawic, trzeba tylko wiedziec jak... Pytanie czy dla sklepu jest to opłacalne. Większość polskich sklepów ASG nie bawi się w naprawy a od razu na nowy wymienia. Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted July 10, 2006 Author Report Share Posted July 10, 2006 Ja im sie wcale nie dziwie... Może człowieka szlak trafic, kiedy próbuje to naprawic... Zaczynam wierzyc w Tasco- ani sie nie psuły, a jak trzeba było zrobic drobną naprawe, to rozkręcenie koli zajmowało 5 min... Quote Link to post Share on other sites
wally Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Zgłoś się do firmy naprawiającej sprzęt fotograficzny. Może będą mogli pomóc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts