MOLOCH Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 szukałem ale nie znalazłem nic o tym na forum. Co myślicie nad wykorzystaniem mikrofonu kierunkoewgo w AS??? np w taktyce zielonej Link to post Share on other sites
Foka Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Po jaką cholere? Link to post Share on other sites
Grey Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Jak w Rainbow Six, zeby uslyszec ich bijace z przerazenia serca :wink: Link to post Share on other sites
Inferno Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Ktoś już chciał sobie sprawić pseudo Land Warriora, ale tego jeszcze nie było :lol: A tak serio, teoretycznie może by się dało, pytanie po co? Że nie wspomnę już o cenach takich zabawek... Link to post Share on other sites
thor_ Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 W lesie za dużo dźwięków na takie wynalazki. Żeby "złapać" konkretnego osobnika trzeba go zobaczyć i dokładnie wycelować w AS "zobaczyć" na tyle dobrze żeby użyć taki sprzęt to znaczy być w zasięgu przeciwnika. Jak ktoś się dobrze "schowa" to na nic się nie przyda w potyczce taki wynalazek. Może przydałby się w jakichś budynkach.... Choć nawet tu nie widze sensu stosowania takich sprzętów. Raczej nie słyszałem o scenariuszu ASG w którym istotną sprawą było podsłuchanie przeciwnika. Tym bardziej że w 99% czasu jeżeli ktoś juz o czyms gada to o tym co bedzie jadł po strzelance a nie o tajnych planach i miejscach ukrycia głowicy atomowej. A taszczyć ze soba mikrofon po to żeby usłyszeć prędzej nadchodzącego przeciwnika w lesie to chyba tez jeszcze bardziej poroniony pomysł. Dlaczego ? A no masz na uszach słuchawki i ustawiasz mikrofon w jakims kierunku i słuchasz.... za chwile przesuwasz go trochę i znów słuchasz.. a w tym momencie z boku podchodzi kolo i z odległości 10 metrów śle Ci pół HiCapa w korpus a Ty nawet nie słyszysz jak się z Ciebie śmieje :mrgreen: bo słuchasz czy aby nie nadejdzie z innego kierunku :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts