Robnok Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 jeśli ktoś jest zaintrersowany szyciem samodzielnym to znalazłem coś interesującego http://www.grant.pl/oferta.php może komuś sie przyda trochę materiału jak to nazywają w sklepie "MORO-BUNDESWERA!!" <rotfl> po calkiem przyzwoitej cenie [Wpisuj poprawne, bezpośrednie adresy, a nie jakieś przekierowania. Foka] Link to post Share on other sites
jackobi Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Moro-bundeswera czyli poprostu flectarn... drozej cie pewnie wyniesie kupienie tego i uszycie jakiegos mundurka, bluzy niz kupienie takowej z demobilu :P Link to post Share on other sites
Kantek Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 nadaje się to na chusty, ewentualnie obszycie modułów w kamizelce żeby się jednolity oliv w oczy nie rzucał. Link to post Share on other sites
Robnok Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 Moro-bundeswera czyli poprostu flectarn... hmm...no tu to bym polemizował...jak moro to nie flecktarn...ale to inny temat drozej cie pewnie wyniesie kupienie tego i uszycie jakiegos mundurka, bluzy niz kupienie takowej z demobilu a kto mówił o szyciu spodni i bluz?! moim zdaniem: nadaje się to na chusty, ewentualnie obszycie modułów w kamizelce żeby się jednolity oliv w oczy nie rzucał. i na inne pierdoły...bo po co masz kupowac np: chuste (powiedzmy 40x40) za 10 zeta i do tego płacić za przesyłkę skoro można kupić metr materiału za 6PLN i zrobic z niego kilka chust Link to post Share on other sites
kthulhu Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 no to sobie pomnoz to razy 50... sprzedaja tylko bele po 50m, wiec nie wiem czy ci tak super tanio wyjdzie :] Link to post Share on other sites
Robnok Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 a gdzie to wyczytałeś, bo nie mogę znaleźć? no to można zrobić zrzutę w teamie zawsze nie? (oczywiście jeśli preferowanym kamo jest fleck) Link to post Share on other sites
Franc Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Widze że cały czas starasz sie udowodnić że masz super pomysł ... cóż 50m flecktarna żyć nie umierać :lol: :wink: Link to post Share on other sites
Kantek Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 pokój bym sobie wytapetował ;) wszystko łącznie z żarówką byłoby we flecku ;) Link to post Share on other sites
kthulhu Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 a gdzie to wyczytałeś, bo nie mogę znaleźć? no to można zrobić zrzutę w teamie zawsze nie? (oczywiście jeśli preferowanym kamo jest fleck) jakby ci tu powiedziec, troszke sie bawie w szycie i akurat znam ten adres co podales... Link to post Share on other sites
Robnok Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 no dobra..pomysł do bani...chociaż, z tym tapetowaniem to bylo by coś :mrgreen: Link to post Share on other sites
Recommended Posts