lukas86pl Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Mam tytanie natury czasu czy w ostatnich modelach bety przez powiedzmy lata produkcji tej repliki były wydawane modernizacje ?? i jak odróżnić po czym wiadomo ze 8-) ma sie akurat ta najnowsza wersje .. Quote Link to post Share on other sites
CoBRA Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Czy poniższy mag bezproblemowo pasuje do "Beatki" DE, czy trzeba coś podpiłować: http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=707 Od krakmana dostałem odpowiedź, że do JG podejdzie bez problemu, ale jeśli chodzi o DE, to nie mają jak sprawdzić. Może ktoś z was próbował? Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 po prawie dwóch latach użytkowania(od premiery w Polsce) rozkręciłem GB i co?..zero śladów zużycia,nie był poddawany żadnym tuningom,zasięg ok 35-40 m,gumka podkręca tak jak podkręcała,bateria trzyma ok 8 h na zimnie.A komora jest niestandartowa i żadna precka nie wejdzie,a gumkę silikonową trzeba uciąć o jakieś 0,5 cm.Tylko szkoda ,że już tylko można go dostać na gunnerze.Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Fikus Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Witam wszystkich Mam pytanie, czy ktos próbował wsadzać, lub zrobić coś by wsadzić stica do bety ? Nie wiem, czy taka operacja jest możliwa, wiec sie pytam. :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Przecież JG robi krótkie kałasze ze stickiem. Przewody dajesz do przodu pod podstawę muszki. Z bezpiecznika zdejmujesz plastikową osłonę i chowasz ją pod plastikową "półeczkę" prowadzącą suwadło. Jak zrobię dziś zdjęcia to jeszcze wkleję. Obiecane zdjęcia: Quote Link to post Share on other sites
Fikus Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Dzięki serdeczne, o to mi chodziło :) Jednak...jednak dziś podczas rozkręcania karabinu, znalazłem to: . Pęknięcie jest na około 1 cm, kolba przez to się rusza cała. Ztąd moje pytanie, czy te body będzie pasować do bety czy nie ? http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=53 :wink: pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Nie będzie pasować. Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 nie obejdzie się bez ingerencji piłki do metalu i wiertarki,a co do kolby od specnaza to zrób sobie to mocowanie z metalu,wystarczy kawałek cienkiej blachy odpowiednio wygiętej z wycięciami na śruby.Ja w swoim tak miełem swego czasu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts