Bombel86 Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Witam, Ma ktoś może skany instrukcji do tego Deserta. Chodzi mi głównie o rysunek wszystkich cześci. Może ktoś wie gdzie w sieci to znajde? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 http://mediaplan.ovh.net/~cybergun/catalog...0592/090592.pdf Poprzeglądaj też stronę www.cybergun.com Quote Link to post Share on other sites
Bombel86 Posted July 25, 2006 Author Report Share Posted July 25, 2006 Dzięki, na pewno się przyda. [ Dodano: Wto 25 Lip, 2006 ] Brakuje mi szyny spustowej (to co idzie od spustu do zespołu kurkowego). Ma ktoś może rysunek z wymiarami tego (mam możliwość dorobienia, tylko wymiary). Zdaję sobie sprawę że coś takiego ciężko znaleść, ale zawsze warto pytać. Jeśli ktośw wie gdzie to znaleść to bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki!!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts