Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Flamberg 2003

Recommended Posts

Panie i Panowie niedawno pojawił się gdzieś topic o różnych formach zabawy w asg.Czuje sie zobowiązany donieść szerokiemu gronu o imprezie która odbedzie się w sierpniu na jurze krakowsko-częstochowskiej -szczegóły---> www.flamberg.prv.pl

będzie tam zorganizowany 2 dniowy larp w klimatach falloutowych

z wykorzystaniem broni na kochane kulki 6mm.

• 2 weeks later...

hmm... przecieki - bralem udzial w zeszlorocznym flambergu - larp byl calkim spoko ale giwer bylo jak na lekarstwo.

Pamietajcie prosze ze to larp ,a nie strzelanka.Mnie osobiescie marzy sie zlozenie ekipy wyposazonej w aegi tak bysmy mogli zostac Brotherhood of Steel :)

A i btw. mundur traktowany jest jako combat armor.

potem przyjdzie koleś (lub koleżanka) z jakimś małym "świerszczem"; powie, że znalazł(a) takie coś przy jakimś rozbitym UFO (wraz z plakatem Elvisa), po czym naciśnie spust, "świerszczyk" zrobi "wziuuuttt...." i całe stadko Bractwa AEG zostanie wysłane do krainy wiecznych łowów :P

chyba se znowu zapuszcze Fallout'a :)

uziel zebys wiedzial - tak bylo w zezlym roku

oczywscie ze sa inne role - proponuje sie skontaktowac bezposrednio z organizatorami

ostatnio wyslalem im mail zeby powiedzieli cos na stronce o goglah bo inaczej bedzie kiepsko.

wiecie panowie jakbysmy sie zgadali mozna by wyslac do pana orga zgloszenie zawczasu co by nam inni fuchy BoS nie ukradli :P

Hmmm jeden post juz mi gdzies wsiakl :evil:

Gdzie to dokladnie jest i jak tam dojechac ? stronka flamberga niewiem czemu mi niedziala :evil:

Ile wogole ma byc osob :P bo jesli bedzie okolo 20 to sorr szkoda wachy

No ile od nas ludzi ( Bractwo ASG :wink: ) ma byc bo mozna sklecic jeden team , no i na koniec ile Dzikich Gesi sie wybiera 8)

ROTFL :)

Dzięki Lukzari, od razu poprawiłeś mi nastrój :)

A teraz już na serio - z tego co się orientuję to walka jest real time, jak w znienawidzonym Tacticsie. Dlatego właśnie przerąbane maja tribale - zanim taki koleś z dzidą (czyt. kijem z zatkniętą butelką na czubku) przebiegnie dystans dzielący go od przeciwnika ten przełączy swojego kałacha (nie, nie mam tu na myśli ciebie, Szczep :)) na tryb auto i pociągnie za spust...

Choć sam pomysł wprowadzenia walki turowej jest godny rozważenia :lol:

Ehh... dzieci ,dzieci spokojnie.Pogadałem troche w realu z Removem i ....

szczegóły wkrótce :P ....

ALE PAMIETAJCIE ZE LARP CZYLI live action role playing[odgrywanie ról na zywo w odpowiednich strojah i z ogólnie zarysowanym scenariuszem] polega na odgrywaniu ról a nie strzelaniu do wszystkiego co sie rusza.

Ludzi powinno byc sporo.W zeszłorocznym gralo ze 100 osob mysle -moze troche mniej ,a walki nie było wcale za dużo.To nie asg.Asg jest tu tylko dodatkiem.NIE POLECAM PRZYJEZDZAC OSOBOM NIE ZNAJACYM RPG A NASTOAWINYM NA WYŻYWKE.

Co do tego ile gesi jedzie bede wiedzial jutro po naszym malym Kongresie :)

sacrebleu! [zaklal hrabia siarczyscie po francusku] niech notylko sobie przypomne gdzie schowalem mojego m72 gauss rifle :)

Jak Bog da to i ja sie zjawie. To bedzie dobre miejsce by zbadac, czy gdzies w Polsce jest wiekszy fanatyk fallouta niz ja :D

• 2 weeks later...