Szczep Posted June 13, 2003 Report Share Posted June 13, 2003 Panie i Panowie niedawno pojawił się gdzieś topic o różnych formach zabawy w asg.Czuje sie zobowiązany donieść szerokiemu gronu o imprezie która odbedzie się w sierpniu na jurze krakowsko-częstochowskiej -szczegóły---> www.flamberg.prv.pl będzie tam zorganizowany 2 dniowy larp w klimatach falloutowych z wykorzystaniem broni na kochane kulki 6mm. Quote Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted June 22, 2003 Report Share Posted June 22, 2003 Ha! A już się zastanawiałem czy ktoś o tym napisał na forum :) Ale powiedz Szep, napewno masz jakieś przecieki? I oczywiście wybierasz się? Tak BTW jakiś genialny pomysł jak przekonać rodziców by mnie puścili? ;( Quote Link to post Share on other sites
Edo Posted June 22, 2003 Report Share Posted June 22, 2003 Pewnie - napisz, że dostałeś wezwanie na ćwiczenia rezerwy. Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted June 23, 2003 Author Report Share Posted June 23, 2003 hmm... przecieki - bralem udzial w zeszlorocznym flambergu - larp byl calkim spoko ale giwer bylo jak na lekarstwo. Pamietajcie prosze ze to larp ,a nie strzelanka.Mnie osobiescie marzy sie zlozenie ekipy wyposazonej w aegi tak bysmy mogli zostac Brotherhood of Steel :) A i btw. mundur traktowany jest jako combat armor. Quote Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted June 23, 2003 Report Share Posted June 23, 2003 Tyle to i ja wiem :) BTW jak się pokażę w masce p-gaz to to będzie Enviromental Armor? ;) :D No i jeszcze jedno - niepotrzeba wam może skryby Bractwa? Na Rycerza sie nie nadaję, mam tylko pompkę :lol: 8) Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted June 23, 2003 Report Share Posted June 23, 2003 A to innych rol niz bractwo nie ma? :) Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted June 24, 2003 Report Share Posted June 24, 2003 Kret, pomyśl logicznie - jeśli wszystkie elektryki należeć będą do jednej organizacji to lepiej być przyjaciółmi ich właścicieli, prawda? :) Quote Link to post Share on other sites
Misiek Posted June 24, 2003 Report Share Posted June 24, 2003 potem przyjdzie koleś (lub koleżanka) z jakimś małym "świerszczem"; powie, że znalazł(a) takie coś przy jakimś rozbitym UFO (wraz z plakatem Elvisa), po czym naciśnie spust, "świerszczyk" zrobi "wziuuuttt...." i całe stadko Bractwa AEG zostanie wysłane do krainy wiecznych łowów :P chyba se znowu zapuszcze Fallout'a :) Quote Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted June 24, 2003 Report Share Posted June 24, 2003 Echhhh... taaaak.... te klimaty :D Tylko m n i e c h o l e r a p e w n i e n i e b ę d z i e :/ Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted June 24, 2003 Author Report Share Posted June 24, 2003 uziel zebys wiedzial - tak bylo w zezlym roku oczywscie ze sa inne role - proponuje sie skontaktowac bezposrednio z organizatorami ostatnio wyslalem im mail zeby powiedzieli cos na stronce o goglah bo inaczej bedzie kiepsko. wiecie panowie jakbysmy sie zgadali mozna by wyslac do pana orga zgloszenie zawczasu co by nam inni fuchy BoS nie ukradli :P Quote Link to post Share on other sites
Rainer Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Hmmm jeden post juz mi gdzies wsiakl :evil: Gdzie to dokladnie jest i jak tam dojechac ? stronka flamberga niewiem czemu mi niedziala :evil: Ile wogole ma byc osob :P bo jesli bedzie okolo 20 to sorr szkoda wachy No ile od nas ludzi ( Bractwo ASG :wink: ) ma byc bo mozna sklecic jeden team , no i na koniec ile Dzikich Gesi sie wybiera 8) Quote Link to post Share on other sites
Łęca Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 Z Dzieci Tito jade ja, czyli Łęca :wink: oraz: - Filu - Semai My bedziemy robić za łowców niewolników :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted June 28, 2003 Report Share Posted June 28, 2003 A mogę wiedzieć jak będzie wyglądać walka? Na tury? Bo sobie tego nie potrafię wyobrazić :) Pozdrawiam Lukzari. Quote Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted June 29, 2003 Report Share Posted June 29, 2003 ROTFL :) Dzięki Lukzari, od razu poprawiłeś mi nastrój :) A teraz już na serio - z tego co się orientuję to walka jest real time, jak w znienawidzonym Tacticsie. Dlatego właśnie przerąbane maja tribale - zanim taki koleś z dzidą (czyt. kijem z zatkniętą butelką na czubku) przebiegnie dystans dzielący go od przeciwnika ten przełączy swojego kałacha (nie, nie mam tu na myśli ciebie, Szczep :)) na tryb auto i pociągnie za spust... Choć sam pomysł wprowadzenia walki turowej jest godny rozważenia :lol: Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted June 30, 2003 Author Report Share Posted June 30, 2003 Ehh... dzieci ,dzieci spokojnie.Pogadałem troche w realu z Removem i .... szczegóły wkrótce :P .... ALE PAMIETAJCIE ZE LARP CZYLI live action role playing[odgrywanie ról na zywo w odpowiednich strojah i z ogólnie zarysowanym scenariuszem] polega na odgrywaniu ról a nie strzelaniu do wszystkiego co sie rusza. Ludzi powinno byc sporo.W zeszłorocznym gralo ze 100 osob mysle -moze troche mniej ,a walki nie było wcale za dużo.To nie asg.Asg jest tu tylko dodatkiem.NIE POLECAM PRZYJEZDZAC OSOBOM NIE ZNAJACYM RPG A NASTOAWINYM NA WYŻYWKE. Co do tego ile gesi jedzie bede wiedzial jutro po naszym malym Kongresie :) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted July 2, 2003 Report Share Posted July 2, 2003 sacrebleu! [zaklal hrabia siarczyscie po francusku] niech notylko sobie przypomne gdzie schowalem mojego m72 gauss rifle :) Jak Bog da to i ja sie zjawie. To bedzie dobre miejsce by zbadac, czy gdzies w Polsce jest wiekszy fanatyk fallouta niz ja :D Quote Link to post Share on other sites
Gerard Heime Posted July 13, 2003 Report Share Posted July 13, 2003 Rws, sprawdż tutaj: http://shamo.gry-online.pl/forum/ :D Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted July 13, 2003 Report Share Posted July 13, 2003 Sacrebleu dzieki Uziel :D :D I wonder if Texas survived the war... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts