madreus Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Czołem! Ano właśnie... kupiłem sobie ostatnio AEGa (MP5A2 CA) i teraz przydałby mi się jakiś pokrowieć, coby go móc bezpiecznie i wygodnie przenosić np. przez miasto. Przczytałem gdzieś na forum, że dobrze sprawdzają się w tym pokrowce na wędki... i wydaje mi sie to dobrą koncepcją :) Zatem moje pytanie, gdzie w Poznaniu można kupić dobre i stosunkowo tenie takie pokrowce? Tzn. znalazłem w necie trochę adresów sklepów wedkarskich i zoologicznych... ale nie zaszkodzi zapytać o doświadczenia innych, czy ktoś już kupował coś takiego i co oraz jaki sklep może polecić? Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 wpisz sobie "wedkarstwo poznan" na goglu i zaraz cos znajdziesz... :| Quote Link to post Share on other sites
madreus Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Napisałem przecież, że znalazłem w necie kilka adresów, a chciałem tylko ino by ktoś jakiś polecił z dużym wyborem, cobym nie latał może po całym mieście... i tak poszedłem do pierwszego lepszego i kupiłem co chciałem (no prawie, bo mieli jeden jedyny pokrowiec, ale jakoś styknął a nie miałem czasu szukać czegoś lepszego) :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts