Xie Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Się nie mogłam zdecydować gdzie temat umieścić.... bo temat na pograniczu mundur/sklepy Chodzi o aukcję: http://www.allegro.pl/item116499234_bojowk...ory_rozm_s.html Pytania: Jeżeli któraś z Pań używała? (ew. któryś Pan widział na jakiejś Pani?) 1. Wygląd i użytkowanie: jak to sie prezentuje? czy jest wygodne? czy się nie spiera? czy wytrzymałe? itp. 2. Sprzedawca: jakieś uwagi? (może ktoś juz cos od tego człowieka brał) wiem, wiem że to nie jest kontraktowe, ale akurat kontrakty miewam w d...użym pważaniu (nie tylko kontrakt się liczy) Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Materiał 65% polyester, 35% bawełna. Xie, już przez samo to z czego te spodnie są zrobione ja bym podziekował :wink: Pozdro, Pietrzak Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 oj no... wiem wiem, trochę lipa ;) i tak chyba niezmiennie dla kobiet najlepsze francuzy.... ale może ktos jeszcze się w temacie wypowie? Quote Link to post Share on other sites
runer11 Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Jak się Tobie podobają i nie będa leżeć w szafie ;) to bierz, co się będziesz zastanawiać.A co do materiału to jest jaki jest lepszych chyba w polsce nie dostaniesz, może na rengershopie coś tam beda mieli ale wątpie. Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Xie a przymierzalas portki od munduru holenderskiego ?? :] moze by ci przypasowaly :P Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 materiału to jest jaki jest lepszych chyba w polsce nie dostaniesz Aaaa u tu sie dziwisz :) ja pol roku szukalem az kupilem BDU nie zrobione jak 99,9% na allegro z 65 poly-35 baw. Wiadmo ze podróba ale fajne są :wink: Przy okazji -> Polsce. Dobra, już wiecej burdelu nie robie. Quote Link to post Share on other sites
runer11 Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Fajnie trafiło się :D nie no nie chciałem powiedzieć, że w Polsce nic się nie dostanie ale wszystko jest przeważnie z zagranicy.No niestety takie życie :) Quote Link to post Share on other sites
PFC.HICKS Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Tożto badziewie jest... nie ma to jak sprzedawać spodnie z materiału na parasolki... :lol: Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Xie - materiał to nie lipa. To koszmar. Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted July 25, 2006 Author Report Share Posted July 25, 2006 Hmmm.... no w sumie zazwyczaj wolę podotykać :wink: w zasadzie rozumiecie.. mundurów w szafie mam tyle, że aż szparami wyłażą i wołają "wyciągnij mnie, litości".... ale wciąż czekam na cud jakiś, że kobieta nie będzie w tym wyglądała jak kartofel w worku.... cóż życie.... mogłam się jednak za młodu więcej lalkami bawić :roll: może zobaczę te holenderskie? gdzieś był na forum chyba ranking spodni (czy całych mundurów?) dla kobiet, ale już nie pamiętam co z niego wynikało.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts