Gąsiorro Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Koledzy, rozwaliłem sobie samodzielnie gumkę hop-up w Berettcie M9 KSC-KWA. Nigdzie nie można znaleźć hop-up do gaziaków. Macie jakiś pomysł? Pomocy! :( Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Pisałeś maila do jakiegokolwiek sklepu? Np do tego gdzie kupiłeś broń? Quote Link to post Share on other sites
Gąsiorro Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 Tak, napisałem do kilku, ale na razie nie odpowiedzieli. Dam znać, bo myślę, że ten brak odpowiedzi, to za sprawą weekendu. Dzięki za odzew. Dam znać, jak mi coś powiedzą. Pozdro! :) Quote Link to post Share on other sites
polch Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Podeślij fotkę tej rozwalonej, albo daj linka do jakiejś strony gdzie ją mają. Może będę mógł pomóc. Quote Link to post Share on other sites
Gąsiorro Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Jasne, jeszcze dzisiaj postaram się to zrobić. Nie mam w taj chwili berettki przy sobie, bo jestem w pracy :? , ale zaraz po nią skoczę (służbowo, na statek) :wink: Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 http://www.uncompany.com/pageproductdetail...asp?prodid=4771 Niestety out of stock :( Quote Link to post Share on other sites
Gąsiorro Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Stokrotne dzięki, OLO :) , ale ja, cholera, nei mam praktyki w zamawianiu za granicą czegoś. Możesz dac jakąś wskazówkę. Może by mi to zamówili, jak nie mają na składzie? Quote Link to post Share on other sites
polch Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Mam dwie gumki do pistoletów, ale nie wiem do jakich modeli. na pewno są to KSC-KWA, z tej fotki z linka niewiele mogę wywnioskować - moje wyglądają identycznie. Jak dasz radę to zrób fotki dokładniejsze swojej i może jeszcze zakończenia lufy gdzie gumka nachodzi na nią. Wymiary też by się przydały, to będziemy mieli pewność. Quote Link to post Share on other sites
Gąsiorro Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 OK, świetnie, Polch, dzisiaj około 16-tej prześlę Ci fotki i wymiary. Dzięki za zaangażowanie. Do zgadania! [ Dodano: Sro 26 Lip, 2006 ] Koledzy, dziękuję za pomoc i zaangażowanie, Szczęściem hop-upy pojawiły się w jednym ze sklepów, zatem sprawa jest już zakończona. Pozdrawiam! :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts