Patryk1977 Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Witam serdecznie, szukałem na forum i nie znalazłem niczego co mogłoby zaspokoic moją ciekawosc dotyczaca tego własnie karabinu dostepnego na taiwangunie u krakmana. Czy ktos juz moze jest posiadaczem tyego cacka i co moze o nim powiedziec. Pytam bo nosze sie z zamairem kupna tego guna. Pozdrawiam i prosze o wyrozumiłosc jakby co :P Quote Link to post Share on other sites
Styp Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Przecierz to jest normalny classicowski M15A2 carbine tylko z krótsza lufą zewnętrzną i wewnętrzna. Jego jedyna różnica w osiągach od standardowych carbine'ów może być ciut mniejsza celność spowodowana skróconą lufą. Pozatym nic nadzwyczajnego. Quote Link to post Share on other sites
JimBO Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Podchwyt przedni (chłodnica) jest większa niż w M733 TM, w TM jest bardziej poręczna, reszta jest tak jak w/w. Co do celności prec lufa załatwi sprawę :) lufa od M4/M15 będzie wystawać za tłumik płomienia jakieś 1,5cm. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts