ORKAN_Hubert Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 Za ta cene (u oficjalnych dystrybutorow kosztuja 134zl) nie kupisz lepszych butoow. Chodze w nich grubo ponad rok, uzywam ich na codzien, do AT, na dlugie marsze, do lazenie po bagnach (dwa razy sie topilem majac te buty na stopach:) i jak narazie mialem tylko jeden babel. Buty po pewym czasie zaczynaja siee lekko sypac, ale uzywalem ich do celow nie przewidzianych :-) Pamietam moje zdziwienie jak po przejsciu 50km nie mialem a ni jednego babla :o Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 Oczywiscie pisalem o GROMach. Oto stropna producenta www.protektor.lublin.pl Link to post Share on other sites
GRT_Brzeczyk Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Mam GROMy ponad rok. Trochę się porozklejały i popękały. Ich zaletą jest to że szybko wysychają - kolega wylał rano z butów wodę a po południu miał je such i to bez obtarć! Wadą jest to że po długim marszu (szczególnie po asfalcie) nogi się strasznie odbijają (jak to trampki :lol: ) Ale warto je kupić. Hi-Teci rozpadły się innemu koledze po roku porządnego użytkowania. A i tak najlepsze są opinacze :D Rozchodzone są dobre do wszystkiego Link to post Share on other sites
Killerek WGRiW Posted November 6, 2003 Report Share Posted November 6, 2003 Polecam GROM-y ma je od niedawna ale desanty p[orzuciłem natychmiast po założeniu gromów używam ich zarówno do strzelanek jak i do normalnego "cywlinego" życia noga mi sie nie poci i co najważniejsze bąble sie nie robią ;) Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 7, 2003 Report Share Posted November 7, 2003 i junglesy w barwach pustynnych :D Junglesy na pustynie hehe :D Chodzi o buty pustynne US. Dlaczego napisali junglowe w barwach pustynnych? Po porstu konstrukcja jest prawie identyczna! Pustynniaki nie mają otworów drenażowych. Pozdr Link to post Share on other sites
wawa2 Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Czy gromy nadają się do lasu na 2-3 dni? Pomóżcie Panowie - czy może jednak lepsze desanty Link to post Share on other sites
Killerek WGRiW Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 w desantach mogą ci sie zrobic bąble na tomiast gromy so owiele wygodniejsze Link to post Share on other sites
wawa2 Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Macie jakieś fotki gromów - piękne to one nie są i się zastanawiam, czy je kupić> Pomóżcie Link to post Share on other sites
Killerek WGRiW Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 www.protektor.lublin.pl tam masz też dystrybutorów kupuj u nich bo gdzie indziej to zabluisz wiecej Link to post Share on other sites
Recommended Posts